Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
28.5.2018
 

Abortin salliminen astui voimaan jo tiukan linjan katolisessa Irlannissakin

Mitä enemmän tehdään jotain sellaista, joka ennen vanhaa katsottiin erittäinkin kauhistellen paheksuttavasti ja jopa hirvittäväksi teoksi, sitä varmemmin siitä tulee hyväksyttyä ja jopa lain säädännön kautta. Ihmiset haluavat moraalisesti pahat tekonsa laillistaa.

Ihmisten pahat teot on populismia kauheimmillaan, jos jokin!

MIETTIKÄÄ: Suomessa syntyisi lapsia yli 70 tuhatta vauvaa vuodessa mutta kun nyt joka kuudes syntymätön vauva, elikkä reilusti yli 10 tuhatta jo abortoidaan. Tässä on iso syy!

Suomi on pullollaan naisia, jotka TASAN HENKILÖKOHTAISESTI TIETÄVÄT sen, miltä tuntuu elää omantunnon kanssa, sen jälkeen kun abortin on tehnyt!!!

Se on loppuelämän pituinen traumaattinen kokemus, joka tulee uniin ja mieleen aina eri yhteyksissä. Kaiken huipuksi jos vielä joku uskaltaa katsoa, miltä se sikiö näyttää, niin siinä menee yöunet kuukausiksi ja vain lääkkeillä pääsee enää unirytmiin kiinni. On se niin vakava paikka! Ei ihme, koska se on HARKITTU MURHA!

Vain äärimmäisen kylmät ka sydämeltään kivikovat, voivat pistää tekonsa kannen alle ja unohtaa. Näillä ihmisillä on toivo pelastuksesta enää Jumalan ihmeen kautta mahdollinen. Synti kun tulee suureksi, niin sen pitää tuntua sydämessä ja jos se ei siellä tunnu, niin sielu on jo kuollut.

 

Takaisin