Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
24.5.2018
 

Tuliset järvet

Tästä on jo monta vuotta, varmaan joku 8-9 vuotta, kun näin unen jossa minä olin jossain kaukana maailmasta, vähän kuin avaruusaluksella mutta ei kuitenkaan. Siellä oli Jeesus jolta pyysin saada nähdä millaista maailmassa on tässä ajassa, kun meidät oli sinne temmattu pois.

Minulle avattiin ikkuna, josta saisin katsella millainen maailma on. Näin sen ikäänkuin avaruusaseman korkeudelta jolloin maa oli edessäni kuin suuri rantapallo, jota siinä katselin. Maa oli ihan maan näköinen ja muotoinen mutta siinä oli siellä täällä puhjennut suuria ja pienempiä laavameriä, tuollaisia Skandinavian kokoisia olivat suurimmat. Niistä tuli savua ja laavaa. Ymmärsin että maailmassa oli kaikilla paha olla.

 

 

 

 

 

 

 

Juuri tuollaiseen laavamereen ilmestyskirjassa kerrotaan Jeesuksen näkyvän paluun yhteydessä pedon ja väärän profeetan heitettävän elävältä. Elikkä aika kova tilanne siinä yhteydessä.

 

Takaisin