Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
20.5.2018
 

Omerin laskenta päättyy tänään klo 18:00

Omerin laskenta päättyy nyt klo 18:00 Israelin (sama kuin Suomi) aikaan ja siitä 14 tunnissa se on saavuttanut maapallon kaikki pituusakselien aikavyöhykkeet aina sinne -12 saakka.

Omer on 50 päivää kestävä laskenta pääsiäissapatin jälkeisestä päivästä alkaen 7 viikkoa. Eli siis 7 viikkoa on tietysti 49 päivää mutta laskenta on 50 päivää koska viimeinen 24h kestävä laskennan päätyttyä on jo tuo 50. päivä.

Omer on siis 7 viikkoa elikkä 49 päivää kestävä laskenta, joka päättyy 20.5. klo 18:00 ja siitä +24h on se viideskymmenes 21.5. aina sinne klo 18:00 saakka. Tällä laskennalla ainoastaan saadaan järki tuohon laskentatapaan.

Tämä on yksi ja sama ennustus, joka löytyy 3. Mooses 23:15-17 joka yhdessä Laulujen laulu 2:10-13 kanssa muodostaa morsiamen ylösotolle selkeän esikuvan.

Lauluijen laulu 2:10-13 Rakkaani lausuu ja sanoo minulle: ”Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule. Sillä katso, talvi on väistynyt, sateet ovat ohitse, ovat menneet menojaan. Kukkaset ovat puhjenneet maahan, laulun aika on tullut, ja metsäkyyhkysen ääni kuuluu maassamme. Viikunapuu tekee keväthedelmää, viiniköynnökset ovat kukassa ja tuoksuavat. Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule.

No mistä tulee se aamupäivällä klo 10:00 sitten? Olav Rodgen norjalaisnäystä vuodelta 1952 neljä vuotta ennen Korean sotaa ja neljä jälkeen Israelin itsenäisyyden.

Olav Rodge näki sanoman että kello oli neljä minuuttia yli 9 aamulla, siis Norjassa, kun radiossa tuli hätäviesti, uutiset, jossa mainittiin että valtavasti ihmisiä olisi kadonnut yhtäkkiä ja hätäkeskukset menneet tukkoon puheluista.

Kello 9:00 Norjassa olisi siis meillä klo 10:00 aamupäivällä.

Minä olen henkilökohtaisesti odottanut 10 päivää tätä samaa… ja ollut ahdistuksissa, kun mitään ei tapahtunut. Ensimmäisen kerran 2007 keväällä ja nyt on siis tulossa yhdestoista kerta 2018. En kuitenkaan ole menettänyt uskoani tähän ennustukseen, yhdestä ja ainoasta syystä. Se ei tullut omasta päästäni, vaan se tulee Raamatusta, jota pidän totuuden kirjana, Jumalan sanana, johon pitää voida luottaa.

Kaiken lisäksi, Israel julisti Jerusalemin pääkaupungikseen 70-vuotispäivän kunniaksi. Maailmanhistorian merkittävimpiä tapahtumia ja USA siirsi sinne suurlähetystönsä.

Israel itsenäistyi vuonna 1948, siitä laskien nyt on 70. Omer (sukupolvi, joka ei katoa, ennenkuin kaikki tapahtuvat).

 

Takaisin