Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa



 
 
19.5.2018
 

(Omer 1pv klo 18:00 alkaen 24h) Vaimon pettämisestä lähtee himoseksuaalisuus!

Usein kuulee kun sanotaan, ”mulla ei ole mitään homoja ja muita sen sellaisia vastaan…” Mitä muita? Pedofiileja? Zoofilistejä? Madsenin kaltaisia seksuaalirikollisia jne…

Seksuaalisuutemme lähtee poikkeuksetta lapasesta jos sitä ei vastusta Jumalan säätämällä moraalisella asenteella. Pettämisestä se lähtee ja bi-seksuaalisuudesta se etenee porttiteoriaan, kuten huumausaineetkin ja kohta kelpaa kaikki mikä vähänkään saa seksuaalista värinää, auton pakoputkesta lampaaseen.

Seksuaalisuudessa on kysymys lihan himosta ja sen objektista ja siksi sitä pitää vastustaa. Jos se ei saastuta yhdellä tavalla, niin se tekee sen toisella tavalla. Milloin objekti muuttuu kyseenalaiseksi ja milloin sen seksuaalisen kontaktin lähestymistapa muuttuu kyseenalaiseksi? Veteen piirretty viiva, joka alkaa siitä että ”poikkeaa normaalista”. Vaimon pettäminen on jo ensiaskel… himoseksuaalisuuteen.

Eräs veljemme pääsi eroon yli 20 vuotta kestäneestä haureuden orjuudestaan, homoudestaan ja hän kertoi minulle ettei ole olemassa homoseksuaaleja, vaan ainoastaan himoseksuaaleja. Kaikki on lihan, elikkä seksin ja lihan tyydytystä, eikä sillä ole mitään tekemistä rakkauden kanssa.

Ihminen pysyy lihanhimosta puhtaana, kun se on uskollinen puolisolleen, mies naiselleen ja nainen miehelleen. Kun mies ei petä naistaan, eikä nainen miestään, liitto säilyy, kunhan Jeesus Kristus pääsee olemaan hengessä kummankin sydämessä, nimittäin arjessa saatana pääsee väliin ja sotkemaan asioita, tavalla tai toisella.

Sääntö on yksinkertainen, lihan tyydyttämisellä ei ole loppupäätä. Se vaatii aina vaan lisää ja lisää… Syöminen on lihan tyydyttämistä, seksi on lihan tyydyttämistä ja vaikkapa toisen ihmisen kiusaaminenkin on vain lihan tyydyttämistä. Luulet saavasi siitä riittävästi tyydystystä, vaan kohta jo tarvitset sitä lisää ja vielä enemmän lisää. Loppua sille ei ole… kunnes olet lihan himojesi, synnin orja!

 

Takaisin