Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
17.5.2018
 

(Omer 3pv) Kohusaarnaaja Harold Campingin, ennusti Jeesuksen tulevan vuonna 2011

Markku veli mailasi aamulla:

Muistako Harold Campingin, joka ennusti Jeesuksen tulevan vuonna 2011? Tuosta aiheesta puhuttiin ulkolaisessa keskustelussa. Yllättävää oli, että Haroldin ennustus oli päivälle 21.5.2011. Oliko siinä ripaus totuutta, erehtyikö hän vain yhden vuosiviikon (7-vuotta)

”21. toukokuuta 2011 + 1 vuosiviikko = 21.5.2018

Yhdysvaltalainen pastori Harold Camping ennusti maailmanlopun tulevan 21. toukokuuta 2011. Campingia kritisoitiin, kun hänen seuraajansa myivät omaisuutensa luullessaan, etteivät tarvitse sitä enää.”

https://www.voice.fi/ilmiot/a-69863

Erikoinen juttu!

Mutta tässä pohdiskelin jälleen maanantai aamua ja sitä että pettymys on omerin laskusta tullut jo 10 kertaa 2007 ekan ja nyt on 2018 ja 11 kerta. Yhdennellätoista!

No mutta jokatapauksessa, pohdintani on tunneperäinen ja mietin kuinka monesti olen tuntenut juuri ennen epäilystä ja uskon puutetta. Viime vuoden tuntemukset alkoivat jo olla sitä luokkaa, että en voi enää käsittää jatkoa tälle… Mutta tänä vuonna, juuri tällä hetkellä tuntemukseni ovat sellaisia että olen luovuttanut turhat tunteeni pois. Kaikki on nyt annettu Jeesuksen käsiin, usko, toivo ja kaikki mikä liittyy tähän lunastukseen. Olen luovuttanut kaiken Kristuksen harteille ja Hänen kannettavakseen. En minä enää jaksa pelätä, enkä odottaa pakkomielteisesti, vaan nyt kaikki on Jeesus, SINUN KÄDESSÄ!

 

Takaisin