Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
12.5.2018
 

(Omer 8pv) Eutanasiaan 55 täyskäännöstä, miksi?

Lehtiotsikko: Eutanasia-aloitteesta tuli takinkääntötalkoot – jopa 55 kansanedustajaa äänesti toisin kuin ennen vaaleja linjasi

Tää eutanasia on jännä juttu! Miksi lähes kaikki lääkärit ovat sitä vastaan, kun taas kaikki hoitajat sitä puoltavat. Vastaus on hyvin yksinkertainen, joka oikein kiteytyy tässä eduskunnan päätöksessä. Lääkäri on lopullisessa omantunnon vastuussa potilaan hengen riistämisessä, ei hoitaja. Samoin tämä ilmiö tuli hyvin näkyviin täällä eduskunnassa kun ihmiset ottivat hiukan selvää. Vastuu onkin napinpainajalla, joka ei ollutkaan valmis kantamaan toisen henkeen kohdistuvaa KYLLÄ nappia. Vastuu omalle tunnolle ennen asiaa pinnallisesti ajattelevat 55 kansanedustajaa, joutuivat kovan paikan eteen koska yhtäkkiä he joutuvat olemaan ikuisesti tämän päätöksen puoltajia tai ottamatta sittenkään sitä OIKEAA VASTUUTA toisen hengestä. Näin syntyi 55 kpl täys 180 asteen mielipidemuutosta. Ei siis ihme miksi lähes 100% lääkäreistä vastustaa ja hoitajat puoltaa.

Jumala puuttui heidän sydämeensä kuin ihmeen kautta!

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201805112200938208_pi.shtml

Ajatteleppa itte ihan todellisella empatialla, jos kykenet. Pystytkö avustamaan toisen kuolemaa, riistämällä tämän hengen omalla toimillasi? Jos pystyt, olet murhaaja, koska se on harkittu teko. Siksi jokainen joka joutuu todelliseen vastuuseen, joutuu kovaan itsetutkiskelun paikkaan.

On niin helppo ulkopuolisena olla eutanasian, ihanan vapauttavan armokuoleman puolella. Mutta kun sinut pannaan painamaan nappia… mitä sitte?

 

Takaisin