Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
3.5.2018
 

(Omer 17pv) Helleprofetiaa 10 vuoden vuoden takaa

Nyt taas kun Omerin laskenta on päättymässä, niin katseet kohdistuu profetioihin joista voi yhdistää asioiden kulkua ajankohtaiseksi. Nimittäin jälleen otan Tuomas veljen ”helleunen” esille:

UNI pe-la 25.5.2007:
Olin jossain sokkeloisessa talossa jälleen. Nukuin jossain varasto vierashuoneessa alakerrassa.. En ollut kotonani vaan jonkun luona kylässä, käsitykseni mukaan perhe oli rikas, ei lapsiperhe. Sain unessa unen.. se oli kirjoitettu messe tekstillä jota itse käytän, sinisellä tekstillä. Siinä oli 1½ kappaletta ja ensimmäisessä oli jonkinsortin johdanto, jota en enää muista.
Ensimmäisen kappaleen lopussa oli viesti joka pysäytti minut. Siinä luki että ylösotossa ensin lähtevät katuvat ja ….. ((jokin muu ryhmä jota en nyt muista, oisiko ollut köyhät tai nöyrät.)) En kyennyt lukemaan loppua tekstistä. Muistan ajatelleeni, että tämä pitää heti kertoa Jarmolle, mutten voinut herätä siitä unesta. Kun unessani kuitenkin nousin kuulin ääniä, kuin varas olisi talossa. Hetken päästä näin ikkunasta miten varas oli liikkeellä. Soitin 112:teen ja ilmoitin jonkin osoitteen jossa olin, mutten muista mikä osoite, ja kerroin että täällä on varas liikkellä ryöstämässä asuntoja. Taisin katkaista puhelun kun varas oli tulossa juuri siihen huoneeseen jossa olin. Takaovesta. Ikkunasta näin että varas oli pukeutunut aurinkohattuun, sillä oli päässään aurinkolasit ja teepaita ja farkut. Normaali nykyajan nuori n. 25-30v. Varmasti naisten suosiossa, hyvävartaloinen ja rento kaveri joka ei pelännyt nähdäänkö häntä vai ei. Huolettomasti kulki sorkkarautansa kanssa. Piilouduin vaatenaulakon taakse. Tämä varas avasi oven helposti sorkkaraudallaan ja tuli sisään taloon. Sorkkaraudan hän jätti oven taakse ulos. Menin samalla ovenavauksella ulos eikä varas huomannut tai noteeranut sitä mitenkään. Nousin talon viereistä rinnettä ylös ja soitin taas 112 kun olin sen joutunut katkaisemaan. Sama ”komisario” vastasi puhelimeen huolettomasti sanoen jotain; ”niin – tai mitä nyt taas…” koitin kertoa että kiirehtisivät paikalle mutta hän ei kuunnellut. Taustalla kuului miten hänen vaimonsa järjesteli jotain juhlia ja vaikutti siltä kuin he olisivat järjestelyistä kiistelleet.

Taisin lopulta herätä tästä unesta ja olin erittäin väsynyt kirjoittaakseni esim tätä unta ylös.

Hellettä siis jälleen odotellaan, joten nyt kun on 17 päivää vielä ja ensi viikon loppupuolella odotellaan helteiden saapumista, niin Tuomaksen unen parametrit alkavat pitää kutinsa.

Tuomaksen unessa on myös muutakin huomioitavaa, kuten se että se on saatu Turun seudulla ja siinä on selvästi poliisipäällikön juhlat alkamassa. Vaikea sanoa sitten että kuka ja miten mutta niin näyttää olevan.

Samoin muistan norjalaisnäyssä olevan Koreassa paljon uskovia YK:n jäseniä jotka poistuisivat ylösotossa. Miksi, niin se on kylläkin aikamoinen kysymysmerkki. En osaa sanoa. Olen vaan pannut merkille että siellä on tällainen maininta.

No mutta näitä seuraillessa aika kuluu mukavasti Jeesusta odotellen.

 

Takaisin