Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
2.5.2018
 

(Omeriin 18pv) Kuolinhaavan saanut peto vahvistuu ja valloittaa maailman

Lehti:
Syyriasta pakenevat Isis-johtajat liittoutuvat Afrikan äärijärjestöjen kanssa ja pyrkivät lietsomaan uutta pakolaisaaltoa Afrikasta kohti Eurooppaa, varoittaa YK:n Maailman ruokaohjelman johtaja David Beasley.

Samalla jihadistien kerrotaan soluttautuvan pakolaisten joukkoon.

Beasley kehottaa Eurooppaa heräämään ja tiedostamaan Isisin uuden strategian Sahelin alueella, kertoo uutissivusto The Guardian.

Islam on täysin selvä Danielin neljäs peto, jolla on ne kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua ja joista yksi on kuolettavasti haavoittunut (ISIS) jonka miekanhaava parani jne. ja koko maa seuraa ihmetellen sen nousua. Kuten on jo tapahtunut.

Tulee aika kun nämä pakolaiset leviää hirvittävällä mittakaavalla ja kun kyse on pedosta, niin SILLE ANNETAAN VALTA VOITTAA MYÖS PYHÄT, joten ilmestyskirjan teksti toteutuu kaikkialla. Ja kuten olen jo monesti sanonut, niin se valta minkä he saavat, ei ole poliittinen ja sotilaallinen. Se on suvaitsevauisuusliikkeen hengen aikaansaama. Taustalla on vanha lohikäärme, saatana joka antaa sille voimansa.

Nämä lopuanajat tulevat vielä yllättämään monet, nimittäin henkimaailma on usein se jota ihminen ei halua ottaa millään huomioon. Ihminen tahtoo uskoa vain itseensä ja syyttää teositaan vain toisia muita ihmisiä, vaikka taustalla on VILLITSIJÄT.

 

Takaisin