Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
27.4.2018
 

Kun he sanovat rauha, rauha… ei mitään hätää…

Rauhankellot soivat ja jos joku rauha on vastenmielisen epäterve, niin tässä tämä. Ensin tehdään raivolla toimiva ydinase, piittaamatta kenestäkään ja uhkaillaan ympäri maailmaa ydinsodalla ja sitten… yhtäkkiä sanotaan että olemme valmiit luopumaan ydinaseista ja aloittamaan rauhanneuvottelut. Voiko enää maailma itselleen enempää valehdella, jos joku tähän rauhaa minkään vertaa uskoo.

Mutta tämä kaikki on morsiamelle uutista joka nostaa päämme, sillä me tiedämme juuri tästä että vapautuksemme on lähellä.

Mutta kun ylösotto tulee, heidät kohtaa turmio ja kristikuntaa kohtaa ilmestyskirjan kolmannessa luvussa puhuttu Laodikean seurakunnan kohtalo. He jäävät kun muut lähtee ja he lausuvat yhteen ääneen ”eeli, eeli, lama sabaktani” joka on ”Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit”. He ovat nauloilla tuskissaan hakattu ristille, joka on juntattuna maahan kiinni. He eivät pääse pakoon. Siitä hetkestä alkaa kristikunnan suurin AITO herätys joka kiirii ympäri maailman ja lopulta tulee aika, jolloin pakanakansojen täysi luku tulee sisälle ja silloin odottaa viisi viisasta neitsyttä lamput täynnä öljyä ja siinä on myös ne viisi tyhmää, joille sekään ei vielä riittänyt, joilla ei ole lampuissaan öljyä. Ylkä tulee ja Luukas 12:35-36 heille, tyhmille vielä kerran muistuttaa, että odottakaa tekin vielä kupeet vyötettyinä koska Herra palajaa häistään, sillä silloin kun morsian on mennyt ja lopulta häävieraatkin ovat saapuneet häihin, silloin alkaa Karitsan häät ja hääjuhla.

Jeesus palaa aikanaan kaikkine Pyhinensä, jotka ovat siis morsian ja häävieraat ja silloin perustetaan tuhatvuotiskausi maan päälle. Saatana joukkoineen otetaan kiinni ja kahlitaan siksi tuhanneksi vuodeksi.

 

Takaisin