Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
15.4.2018
 

(Omer 35pv) Tässä uutisessa on jotain erityisen profetaalista – ensirakkaus palaa

Lehtiotsikko: Maritta ja Jouni avioituivat nuorina, saivat lapsen, erosivat ja menivät uusiin naimisiin – 40 vuoden jälkeen vanha rakkaus roihahti uudelleen

Se minkä Jumala on yhteen sovittanut, älköön ihminen sitä rikkoko. Näin opettaa meille Pyhä Raamattu.

Miksi joku luulee että kun eroan, niin minulle avautuu ihanuus ja pääsen johonkin parempaan? Vain sellaisessa avioliitossa on oikeus tätä Jumalan käskyä vastaan mennä, on ottaa asumusero miehestä joka on väkivaltainen ja pysyä naimattomana sen jälkeen.

Jos Jumala on jotain yhdistänyt, niin miksi me aina vain luulemme olevamme viisaampia kuin Jumala ja siunaamme jopa toisten ero tekoja.

Aina kun näen avioliitosta eronneen, niin sellaisen ihmisen takaa löytyy matoja. Aina kun puhuu sellaisen ihmisen kanssa, joka on eronnut, sieltä löytyy selittelyitä joka ilmenee jatkuvana hyväksynnän hakemisena teolleen. Ei sielu ole saanut rauhaa ja se painaa elämän loppuun saakka siellä, kunnes kuolema korjaa tai kykenee sovittamaan teot. Sellainen on kauheaa!

Mutta tässä lehtijutussa on tuo kansojen erämaassa valmistautumisen luku 40 jonka jälkeen he pääsivät luvattuun maahan, AVIOON Kristuksen kanssa. Alkuperäinen Rakkautemme palaa hakemaan morsiamensa ja erämaassa vaeltelu on päättynyt.

 

Takaisin