Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
11.4.2018
 

(Omer 39pv) Oliko 1800 luvun naisasialiike oikeasti saatanan asialla kapinassa Jumalan säätämää luonnollista järjestystä vastaan?

Ihan aluksi on sanottava että huomioi se seikka, että miehen ja naisen keskinäinen suhde perustuu Kristuksen ja tämän morsiamen suhteeseen ja ihmisen kapinaan luojaansa kohtaan. Puhun siis samalla vertauskuvin, jossa morsian on nöyrä ylkänsä edessä mutta ihmiset voisivat olla kaikki morsiamen osassa mutta he haluavat olla parempia kuin ylkä.

Oliko Minna Canth loppujenlopuksi saatanan apostoli, vai aloittiko hän Suomessa naisten vapautuksen miesten (pois yljän luota) ikeestä? Tämä on hyvä kysymys ja feministille taas kuin punainen vaate. Nimittäin jokainen Jumalan vertauskuva on totuus myös tässä käytännössä.

Aloitan sillä varoituslauseella, jonka Jumala on säätänyt: ”olkoon hän miehelleen alamainen”, vaikka Jeesus antoi ymmärtää että palvelkaa toinen toistanne ja olkaa toisillenne alamaiset. Elikkä käänteisesti jokainen joka vaatii oikeuksiaan, on saatanan asialla luomaan epäjärjestystä.

Oletteko panneet merkille sellaista perustavaa laatua olevaa muutosta globalisoituneessa maailmassa että siellä missä naisasialiikkeet ovat vahvoilla, siellä luopumus on suurimmillaan? Siitäpä Paavali juuri varoitti kun puhui ettei naisten kannattaisi antaa johtaa laumaa. Tämä näkyy hyvin mm. Ruotsin feministihallituksessa, jossa on vain naisia. He kumartelivat Islamia pukeutumalla naista alistaviin huiveihin kun kävivät Iranissa ja antavat maansa muslimien haltuun mutta sitten kutsuvat itseään feminsiteiksi.

Kolmas ihmetys on tämä kirkkojen naispappeuden aikaansaama suvaitsevaisuus, joka on johtanut siihen että vanhat paheksuttavat tavat ja elämäntavat ovat saapuneet seurakuntiin hyväksyttyinä, eikä pelkästään väärinä hyväksyttyinä, vaan suositeltavina elämäntapoina.

Sitten vielä eräs huomio, joka koskee naisten käyttäytymiseen, kun heistä muutama harva pärjää ”miesten maailmassa” tasapäin ja ehkä voittaen miehet jossain kilpailussa tai elämän asemassa. Silloin kun nainen voittaa miehet/miehiä ja pärjää tasavertaisesti selvästi miesten maailmassa, niin silloin nainen aina ja poikkeuksetta sanoo että ”halusin vain osoittaa, että kyllä nainenkin voi pärjätä” ja mikä vielä silmiin pistävämpää, niin hän jatkaa siihen että ”…ja kuka tahansa voi pärjätä”, joka tarkoittaa sitä että nainen tahtoo puheillaan pilkata ja vähätellä miehiä (Kristusta) yleisesti. Nainen haluaa osoittaa, että jokainen voi pärjätä näille miehille. Todellisuudessa vain hyvin, hyvin harva nainen voisi päästä sille tasolle, eikä todellakaan kuka tahansa ja Kristuksen morsian tietää tämän ja osaa asettua asemaansa.

Sitten kun katsotaan perhe-elämää, kodin arkea…. niin miehillä ei ole juurikaan niin paljon taipumusta tehdä kotitöitä, jotka kuuluvat enemmän naisten tehtäviin. Tässä on valtava kapina jatkuvasti naisten keskuudessa suhteessa miehiinsä. He haluavat vaihtaa rooleja niin että mies hoitaa lapset, kodin ja nainen hankkii elannon ja pukeutuu jakkupukuun. Ei se ole luonnollista, vaan kapinaa Jumalan systeemiä vastaan. Nainen haluaa armeijaan upseeriksi käskemään miehiä ja osoittamaan että hän on miestä (Kristusta) ylempi.

Nainen sanoo kotona tuohduksissaan miehelle että minä olen kyllästynyt aina korjaamaan sinun jälkiäsi ja pesemään sinun kalsareitasi. Mutta nainen ei ajattele että jokainen tällainen kapina on kapinaa Jumalaa vastaan. Mies aika harvoin tulee naiselle sanomaan että minä olen kyllästynyt aina siirtelemään huonekaluja paikasta toiseen, korjaamaan taloa, autoa, ruohonleikkuria, polkupyöriä, maalaamaan aitaa, vaihtamaan lamppuja ja sulakkeita, pilkkomaan ja kantamaan polttopuita jne. jne. En ole koskaan kuullut yhdenkään miehen valittavan näistä luonnollisista asioista mutta sen satatuhatta kertaa olen kuullut kun nainen valittaa että joutuu passaamaan miestään milloin mitenkin.

Sitten kun mies ja nainen eroaa, jää tyhjiöitä molemmille, niin miehen- että naisen ympärille joista lapset viestittelee sitten vanhemmilleen että isän luona on nykyään niin sottaista, johon äiti sanoo että no sellanen sottapyttyhän se on aina ollut, ei ikinä siivonnut ja minä sain aina olla sen perässä jälkiä siivoamassa ja nytpä sitte saa oppia kun ole enää ketään siivoomassa. Äiti tosin joutuu opettelemaan paljon muita erilaisia asioita, koska ne tulevat kaikki tälle sitten yllätyksenä eivätkä tosiaan olekaan niin helppoja asioita, kuten esimerkiksi patteriventtiilien ilmaus, jonka isä aina teki äidin sitä edes tajuamatta mitä se teki. Mutta näistä äiti on hipi hiljaa, ettei vaan ylpeyteen tulisi kolhuja. Isä joutuu opettelemaan pesemään pyykkiä ja tiskaamaan, jotta elämän tyhjiöt edes jotenkin saataisiin korjattua mutta se oli jo tiedossa. Ollaan siis pelkästään rikottu Jumalan säätämää järjestystä ja otettu oma tyhmä pää isännäksi ja kuunneltu saatanan asettelemia valheita, jossa nämä roolit ovat aivan sekaisin, eikä missään asiassa ole enää tasapainoa. Eikä ihme, että yli 75% eroista on jo naisten käsialaa ja ennen tuota naisasialiikkeen läpituloa, naiset ei juuri koskaan ottaneet miehestään eroa. Se oli silloin naiselle katastrofi, jos jäisi yksin esim. leskeksi. Siinä oli Jumalan säätämät arvot kohdallaan.

Sanalla sanoen, naismaailma on nykyään (lopun viimeisinä aikoina) hyvin merkittävässä asemassa ja siinä Kristuksen morsiamen rooli on selvästi näkyvillä. Mies on morsiamen pää ja ruumis on kristusruumis, elikkä ne nöyrästi Jumalan alkuperäiseen alistuvat ihmiset, jotka eivät suostu tämän maailman feminismiin ja liberalismiin mukaan, vaan suhtautuvat elämäänsä niin, että Jeesus on Herra.

 

Takaisin