Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
7.4.2018
 

Kysymykseni kuuluu: Ovatko nämä Danielin lopuanajan pedot?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pitää vaan asettaa oikeaan järjestykseen, mutta viimeisestä ei ole epäselvyyttä:

Daniel lausui ja sanoi: Minä näin yöllä näyssäni, ja katso, taivaan neljä tuulta kuohutti suurta merta. Ja merestä nousi neljä suurta petoa, kukin erilainen kuin toinen.
1. Ensimmäinen oli kuin leijona, mutta sillä oli kotkan siivet. Minun sitä katsellessani reväistiin siltä siivet, ja se nostettiin maasta pystyyn ja asetettiin kahdelle jalalle niinkuin ihminen, ja sille annettiin ihmisen sydän.
2. Ja katso, oli toinen peto, joka oli karhun näköinen. Se nostettiin toiselle kyljellensä, ja sillä oli suussa kolme kylkiluuta, hammasten välissä; ja sille sanottiin näin: ”Nouse ja syö paljon lihaa”.
3. Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli taas toinen peto, pantterin kaltainen, ja sen selässä oli neljä linnunsiipeä. Sillä pedolla oli neljä päätä, ja sille annettiin valta.
4. Sen jälkeen minä näin yöllisessä näyssäni, ja katso, oli neljäs peto, kauhea, hirmuinen ja ylen väkevä; sillä oli suuret rautaiset hampaat, ja se söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa. Se oli erilainen kuin kaikki edelliset pedot, ja sillä oli kymmenen sarvea. Islam!

Itse asettaisin nämä näin:

Ensimmäinen oli Saksan Hitlerin valtakausi. Sakasan kotka ja siltä reväistiin siivet kun hävivi WW2 sodan. Lopuksi sille annettiin ihmisen sydän koska Saksasta tuli inhimillinen ja demokraattinen hyvinvointivaltio.

Toinen on Venäjän karhu joka söi paljon maata ja lihaa. Se nostettiin toiselle kyljelle kommunismin kuoltua. Suussa sillä on kolme kylkiluuta, (kylkiluu kuvaa naista) elikkä kolme kristillistä kirkkoa.

Kolmas pantterin kaltainen, joka kuvastaa kylä idän kansoja. Neljä linnun siipeä kuvastaa henkimaalimoja. Joku saa vetää parempi johtopäätöksiä.

Neljäs on ylen hirmuinen, Islam, joka talloo alleen kaiken ja josta lopussa tulee pieni sarvi, josta syntyy laittomuuden ihminen ja lopunajan pahin peto.

 

Takaisin