Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
18.2.2018
 

Tiede taas kärsii tappioita Jumalan alkuperäiselle

Ammoista ajoista saakka, on Jumala opettanut ihmisen tekemään kaiken, minkä se osaa. Mutta sitten tuli ”minä itse” vaihe, TIEDE, jonka jälkiä ei enää pystytä edes korjaamaan.

Hygianiakin on yksi sellainen johon me luulimme olevamme voitolla, kunnes tuli sairaalabakteerit. Paljon tätä ennen luovuimme puuastioista, aloimme tehdä kemiallisia pesuaineita ja pidimme muoveja ja lasia paljon hygienisempina kuin jotain huokoista puuta, jonka hylkäsimme. Sehän vielä imee pesuaineitakin, joten se on varmaan kauhea bakteeripesäke. Näin me ajattelimme.

Kuitenkin on niin että ihan tavallinen suomalainen mänty on sairaalabakteerinkin kauhu.

Tiina Vainio-Kaila halusi selvittää asiaa väitöstyössään, miksi moni bakteeri kuolee puupinnalla. Selitys löytyy niin puun uuteaineista, ligniinistä kuin puun tuoksusta. Puu peittosi myös lasipinnan.

Niinpä, mihin olemme päätyneet? Siihen että voi voi kun ihminen on aina vaan tyhmä. Se minkä Jumala näytti meille jo kauan sitten, se on edelleen vain ylivoimaisen paras.

Tiedettä minä en ole koskaan arvostanut. Minusta se on peräti epäjumalan palvontaan verrattavissa, koska se palvelee ihmisviisautta, eikä Jumalaa.

Se minkä Jumala on antanut, se riittäköön.

En silti sulje pois mm. Antibiootteja, kunhan ne ovat harkittuja käytössä, eikä niin että joka ikiseen flunssaan niitä pitää antaa. Uskon että ihmisen DNA:n heikentyessä Jumala on sallinut ihmisen löytää näitä. Samoin kuin peruna, joka on aivan järkyttävän kauhea suonien tukkija, senkin Jumala salli vasta kun nälänhätä oli tappaa koko Irlannin, jolloin sinne Jumala antoi perunan syötäväksi, jossa oli paljon hiilihydraatteja, muttei ole oikein terveellinen.

https://lehti.tek.fi/tekniikka/manty-sairaalabakteerin-kauhu

 

Takaisin