Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
25.1.2018
 

Raamattu ei ole vain yksilö, jossa on paljon sivuja, puuttuvia jakeita, kirjoitus- ja asiavirheitä

Mikäli me emme pidä Raamattua, sen kaikkia käännöksiä alkutekstistä lähtien sanomana meille Jumalalta, meidän pelastukseksemme Jeesuksessa Kristuksessa, niin me emme voi enää uskoa Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalaankaan. Tämä johtuu siitä että jos me ajattelemme että Jumala on kaikkivaltias ja Raamattu on kertomus hänen pojastaan ja siinä on elämänviisauksia, historiaa, kaikenlaista Pyhää kirjoitusta kaikille meille, niin meidän on uskottava että Jumala kykenee suojelemaan Raamatun käännösvaiheet, kopiovaiheet ja latomavaiheet siten että Raamattu säilyy sellaisena että siinä on meille riittävästi.

Jos me alamme epäillä Raamattua ettei siinä ole kaikki keskeisetkään tarinat oikein ja siinä on selvästi paljon ihmisen lisäämiä jorinoita, niin me toisin sanoen emme enää luota Jumalaamme.

Raamattu on ehdoton auktoriteetti, jota minä en lähtisi missään muodossa kiistämään. Minä ottaisin askelen Jumalasta ylöspäin, jos minä sen tekisin.

On toki selvää että Raamatussa on paljon paikkoja jossa on pikkuvirheitä, niin kirjoitusvirheitä ja tahallisesti poisjätettyjä jakeita, joissa tämä sama ongelma ilmenee. Tekstien tahallisesti poisjättäjät vaan sotivat Jumalan sanan totuutta vastaan, eikä siinä juuri muuta tapahdu. Ylpeys käy lankeemuksen edellä ja tuomio seuraa ylpeää palvelijaa.

Minä ajattelen jokaisesta epäkohdasta, jonka Raamatusta löydä, että antaapa ajan kulua ja katsotaan, koska evankeliumi on varsin helppo, jonka jo 5v lapsikin osaa. Jeesus Kristus kuoli puolestamme jotta me saisimme elää. Sen helpommaksi ei ole evankeliumia tehty, mutta Raamattu onkin monimutkaisempi ja asettaa haasteita, kynnyksiä ja siihen voi repiä itsensä pahoin jos sinulla ei ole lujaa uskoa. Minä panostan uskoon, en omaan järkeeni. Pyhä Henki on todistanut minulle, ettei minun tarvitse olla niin viisas että alkaisin horjuttaa Pyhää Sanaa vain koska minun täytyy todistaa jotain typerää itselleni. Jeesus Golgatalla ei siitä kummene!

Galattalaiskirjeessä mainittu lause ”vaikka enkeli Taivaasta tulis ja kertoisi jotain sitä vastaan minkä me olemme kertoneet” jne. on SUORA viittaus vuonna 612 tapahtuneeseen Mohammadin näkyyn, jossa muka Enkeli Gabriel toi tälle saatanallisen Koraanen peruskivet. Älkäämme siis tuhlatko aikaamme Raamatun dumaamiseen, vaan nostakaamme Jeesusta Kristusta ja julistakaamme häntä ja hänen tekojaan.

Älkää antako viisautenne viedä, vaan olkaa nöyriä, uskokaa Herran sanaa Raamatussa ja antakaa sen viedä, se ei ole eksyttäjän sanomaa koska se kertoo hyvästä paimenesta Herrastamme Jeesuksesta Kristuksesta. Amen!

 

Takaisin