Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
20.1.2018
 

Alkoiko USA:n hajoaminen nyt?

Alkaako USA:n hajoaminen tästä, koska se olisi ehdoton lopunaikojen alkamisen merkki.

USA on kuin Danielin lännen kauris päivänlaskun puolelta joka ilmojen halki kävi tuhoamassa hirmuvaltaa Meedopersiassa pitäneen yksisarvisen oinaan, Saddam Husseinin hallinnon. Tämä on Danielin jo aikoja sitten toteutunut profetia jolla on vielä toinen profetia lopunaikoina, NYT.

Tuo Danielin kaurishan kuvasi Aleksanteri suurta, joka silloin valloitti puoli maailmaa kuitenkaan ottamatta niitä kuitenkaan kokonaan itselleen. Samoin USA on tehnyt puolelle maailmaa.

Profetiassa tuo lännen kauris hajoaa neljään osaan muttei ulkopuolisista syistä, vaan sisäistä. Tätä peilikuvaa vasten itse olen kaavaillut USA:n hajoavan neljään osaan, Demokraattiseen pohjoisvaltioihin, Dixieland etelävaltioihin ja Alaska ja Hawaji irtoavat tästä kokonaan omilleen.

Näin ei koskaan kukaan uskoisi USA:n tekevän sen yltäkylläisen hyvinvoinnin vuoksi. Luulisi päin vastoin jonkun Mexicon ja Canadan haluavan liittyä mieluummin siihen. Mutta onneksi molemmilla on omat syynsä ollut pysytellä itsenäisinä. Alamäki on kyllä alkanut jo vuodesta 2008 alkaen, joten loppurytistyshän tässä on enää jäljellä.

 

Takaisin