Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
14.1.2018
 

Omerin laskentaa keväälle 2018

Muutama tiukka paikka näyttää tulevan keväällä Omerin laskentaan. Ohra ehkä niinkin ehtii ennen 18.3. ilmestyä Israelissa mutta sitten tiukkaa tekee se, että ehtiikö uuden kuun sirppi ennen 18.3. klo 18:00 jolloin vuorokausi vaihtuu 19. maaliskuuta, jolloin Omerin laskentaa joudutaan siirtämään viikolla eteenpäin, koska 3. Mooses 23. luvussa vaaditaan pääsiäissapatin jälkeisestä päivästä laskua.

Eräät ihmiset ajatteleavat pääsisäissapattia aina pääsiäiseksi mutta minä olen ajatellut sitä niin että pääsiäissapatti on aina lauantai. Nyt taas kun 18.3. olisi samalla sekä pääsiäinen että myös pääsiäissapatti, niin laskenta olisi erinaomaisesti Jumalan tahdonmukaista, koska olen huomannut että Jumala haluaa meidän olevan kaikken oikeassa, jotka häntä, Hänen poikaansa seuraavat. Huomasin sen siitä kun uskovat kiistelevät siitä, tuleeko Jeesus ennen ahdistuksen aikaa vai sen lopussa ja joku keksi vielä että keskellä. No sitten kun sain pelastussanoman profetian, niin ihastuksissani näin että Jumalan tahto oli että nuo kaikki ovat oikeassa, Jeesus tulee ennen ahdistusta, ahdistuksen keskellä ja lopussa. Näin kaikki olivat oikeassa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sitten muuta: Moni on kysellyt mun vointia koska olen ollut hiljaa enkä ole osallistunut. Sanon vaan että koen että sanomani on niin pitkälle kerrottu että en enää osaa sanoa mitään. Olen kysynyt Herralta että onko mitään sanottavaa ja Taivas tuntuu olevan hiljaa. En minä muuta kuin odotan vaan että maailmalla sattuu ja tapahtuu jotain josta voisi puhua.

No onhan näitä kaikkia tapahtumia Lauran presidentiksi valitsemisessa ja ehdokkaiden numerologiikkaakin, eikä ole sattumaa sekään että Lauran numero on 5 ja Paavo Väyrysen numero on 7. Tässä on asetelma kuin kristikunta tänään, toinen on Lauran Filadelfian, (5) armon seurakunta, joka lähtee ja toinen itseriittoinen täydellisen (7) Paavon seurakunta, Laodikean seurakunta joka jää.

Samoin olen nyt sanonut sen mitä vuosia olen kokenut että Finnair on/oli kantanut Suomen ristilippua peräsimessään aina. Se on riisunut ristin pois jo vuosia sitten mutta armo on edelleen sen perässä ja kulkee siihen päivään saakka kunnes Jumala ottaa sen pois. Silloin Finnair kokee historiansa ensimmäisen vakavan lento-onnettomuuden.

Samoin olen kokenut jo silloin 2014 kun MH-370 putosi mereen, se löytymisen merkkinä yhdessä Michael Schumaherin julkitulon kanssa olevan meille merkkinä. Tämä kaikki voisi tapahtua tänä keväänä, omerin laskennan aikana.

Nää on pikkuasioita joistaa koostuu sitten se isompi yhtälö jota voimme seurata. Paavo Väyrysestä saattaa vielä tulla hyvinkin Suomen presidentti, koska Laura katoaa ja sehän olisi mahtava asia kun julkisesti uskossa oleva presidenttiehdokas katoaa… Suomi saa mahtavan herätyksen jolloin koko kansa herää ja alkaa kiinnostua niistä ihmisistä jotka lähti. Entiset pahat paimenet jäävät ja kukaan ei halua heiltä mitään, jolloin he joko nöyrtyvät ja kääntyvät tai sitten heissä syttyy ylpeydessään viha ja he paatuvat.

Koko Suomi jää ilman paimenta ja se on sen aika jolloin pohjoisesta nousee tuo tuntematon mies jolla on niin suuri Jumalann voitelu ettei sellaista ole kukaan koskaan nähnyt. Tuo mies hertättää kansassa toivon ja saa aikaan suurenmoisen koko maailmaa kattavan herätyksen, joka ei ole tv- media tai massatapahtumien kautta nouseva juttu, vaan suusta suuhun, sydämestä sydämeen siirtyvä herätys, jossa kadun kulmat täyttyvät ihmisistä jotka haluavat kuulla Jumalan sanaa hänen pojastaan Jeesuksesta jossa jokainen vois saada osallisuuden vielä vaikka armo näytti jo menneen ohi heiltä. Ihmiset tajuavat että armo on ja se on tarjolla vielä ja siksi he tahtovat siihen osallisiksi. Moni meidän omainen on hukassa ja he eivät tiedä eivätkä tunnusta Jeesusta vielä… Jumala kokoaa ja me voimme luottaa siihen… siksi on armo ja hyvä paimen johon voimme luottaa. Pelastussanoma on juuri niitä varten joille armo ei ole tullut heti eteen, vaan heidän piti päästä ensin kiertämään sitä. Siksi Herra on hyvä ja armollinen… me olemme rukoilleet omaistemme puolesta ja Herramme on kuullut sen. Herramme lähtee hakemaan rotkoista ja notkelmista nuo kadonneet lampaat ja tuo ne takaisin luoksemme.

 

Takaisin