Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
19.12.2017
 

Yhtenä päivänä se tapahtuu!!!

Pääsemme pois yhdessä hetkessä ja sen hetken odottaminen on odottajille ollut varsin raskasta aikaa. Allekirjoittanut on odottanut Jeesusta tulevaksi jo 1995 paikkeilta alkaen mutta tietysti olen aina tiennyt että jonain päivänä se tapahtuu. Lapsena jo ihan siellä 1973 minä innolla imin Matteus 24 lukua ja sen sanoja itseeni. Se oli minulle Raamatun mielenkiintoisin luku. Sitten elämä muuttui ja tuli nuoruuden tuoma elämän tavoittelu ja sitä kuunteli aina kun aikuiset puhuivat Jeesuksen paluusta.

Nuoruuttaan sitä ei vielä osaannut odottaa konkreettisesti ja siksi minä erityisesti ymmärrän nuoria jotka ei ole valmiita ja Jumalalla on se ongelma että näitä nuoria on maailmassa aina ja kaikkina hetkinä satoja miljoonia. Ei tule saumaa jossa evankeliumi olisi koskaan sillä tavalla levittäytynyt että se omaksuttaisiin niin vakavalla mielellä kuin me jotka elämänkoulun olemme jo käyneet.

Moni kristitty tuomitsee valmistautumattomuuden kuolemalla ja kadotuksella, vaikka me näemme omat lapsemme, kuinka valmistautumattomina he elävät. Ei Jumala ole heille niin julma että Hän yhtäkkiä jättäisi nämä tänne kidutukseen, kauhistuksiin ja kuolemaan, vain sen vuoksi että nuoret ovat nuoria. Nuoret viisastuu pääosin yleensä vasta 30v iässä tai sen jälkeen, joten se on melkoinen joukko vahvoja omavoimaisia aikuisia, joista vain harva on kasvanut henkisesti nöyryyteen Herran edessä. Sitten on suuri joukko yli 35-vuotiaista alkaen kuin vedenjakajan jäljiltä. Toiset viisastuu, alkaa nähdä syntiensä seuraamukset, katuu tekojaan ja alkaa etsiä sovitusta, mutta toiset sitten taas ei ja he paatuvat syntiinsä ja heidän sielunsa kivettyy ja kuolee.

Kun ylösotto tapahtuu, niin maailmassa tapahtuu samaan aikaan täydellinen muutos, eikä entinen enää palaa. Penseät jää ja varmaan juuri paljon näitä nuoria jotka eivät osanneet valmistautua. Mutta heidän takia nämä muutokset juuri tapahtuvat, koska ei Jumala tahdo heitä kadottaa. Asioiden tärkeysjärjestys muuttuu. Jumala ottaa maasta pois hyvinvoinnin ja antaa sodan sinne missä sitä ei ole ollut ja sinne rauhan missä sotaa on aina käyty.

Kaikki tapahtuu suurinpiirtein yhtä aikaa maalla, merellä ja ilmassa. Menee talous nurin, kuten eräässä artikkelissa tänään todettiin vakavan ja varteenotettavan ekonomitoimiston nimissä:

GnS Economicsin mukaan talouden kasvupyrähdys on Troijan hevonen, joka on uskotellut markkinat luulemaan, että olisimme pitkähkön nousukauden alussa. Analyysitoimisto listaa viisi seikkaa, joihin he arvionsa perustavat:

1. Kuplat
Keskuspankit ovat toiminnallaan ruokkineet kuplaa: arvopaperimarkkinoihin liittyvät riskit on ”sosialisoitu” ja markkinaosapuolet ovat tottuneet alhaiseen riskiin. Tilanne ei ole todellinen.

2. Zombietalous
Yritystä kutsutaan GnS Economicsin mukaan zombieksi, jos se pysyy toimintakykyisenä ainoastaan erittäin halvan lainarahan turvin. Tällaisten yritysten kasvu hidastaa tuottavuutta ja talouden kasvua. Kun korot nousevat, zombiet menevät konkurssiin.

3. Kiinan ylivelkaantuminen
GnS Economics varoitti vuonna 2014, että tuottamattomien investointien suuri taso voi nousta uhkaamaan Kiinan vakautta. Syyskuussa 2017 Kiinan yksityinen velka ylitti 500 prosenttia vuotuisesta bruttokansantuotteesta.
Korkea velkataso yhdistettynä vähenevään tuottavuuteen laskee analyysitoimiston mukaan velkaelvytyksen tehoa. Kiinan täytyy ottaa taantuma vastaan nyt tai vakauttaa uhkaava talouskriisi myöhemmin. Näillä näkymin velkaelvytys kuitenkin jatkuu.

4. Euroopan heikko pankkisektori
Analyysitoimiston mukaan Euroopan pankkisektori ei ole vieläkään toipunut vuoden 2008 romahduksesta. Koska EU-alueen pankit pelastettiin, niille jäi huonolaatuisia varallisuuseriä ja lainoja rasittamaan taseita.

5. Määrällisen keventämisen loppuminen ja määrällisen tiukentamisen alkaminen
GnS Economics uskoo, että keskuspankit eivät enää yritä tukea maailman rahoitusmarkkinoita keinotekoisesti. On arvioitu, että keskupankkien osto-ohjelmat alkavat globaalisti kutistua ensi vuoden aikana. Tämä taas johtaisi siihen, että arvopapereiden hinnat painuvat.

Tuo Zombietalous minua vanhana yrittäjänä on puhutellut koska Suomi on täynnä tällaisia yrityksiä, joilla ei ilman valtion ja pankkien apua olisi mitään mahdollisuuksia. Muunmuassa meidän koko maanviljely, karjaeläinkasvatus, maidontuotto ja porotaloutemme perustuu Zombie bisnekseen, puhumattakaan suurista konserneista, kuten Stockman, Kesko ja yritysryppäät, joista mainittakoon vanhojen rikkaiden sukujen omistuksessa olevia yhtiöitä, jotka jatkuvasti vaihtavat nimeä ja ilmeisesti suurelta osaltaan myös kirjanpitoa. Sellaisia olivat vartiointiliike Turvatiimi ja Tiimari, joka lopulta annettiin mennä terveellä tavalla nurin koska siinä ei enää ollut järjen hiventä pitää kuollutta bisnestä elossa pumppaamalla sinne lisää rahaa kirjanpitoa tukeakseen.

Elämme siis sellaisessa mutkakohdassa että alan uskoa vakaasti siihen että ensi keväänä lähdemme omerin laskennan perusteella. Minäkin olen sen verran monesti nähnyt aikoja joissa tuntuu siltä että nyt kaatuu koko laiva mutta niin vaan oli päästy taas eteenpäin. Varmin merkki on meille 5-7.1. paikkeilla alkavat rauhanneuvottelut LEVANT alueella, joka tarkoittaa aluetta, jonka Jumala on luvannut Israelin kansalle. Israelin rauhassa ei siis ole kyse Israelin nykyisestä hallinnointialueesta, vaan Jumalan määräämistä rajoista, jonne tehdään 7-vuotinen rauha. Sen jos ne tekee, niin sitten alkaa Googin sota… jossa kaikki maailman ympäristövällat alkavat sotia keskenään. Johdossa Roosin poika, Putin ja toisella puolella EU ja Nato. Kaukoidässä on konflikti jo valmiina, joten siellä ei tarvita kuin kipinä, niin se syttyy, kun Kiina, Pakistan, Pohjois-Korea ja Etelä-Korea alkavat kalistella ja kolistella. Siihen kohtaan Jumalan pitää puuttua, koska silloin puhutaan miljoonista ihmisuhreista ja siellä on Jumalan omia, jotka otetaan pois hädän hetkestä joka on koittava yli koko maan piirin, sanoo Pyhä Raamattu.

Silloin ryntää Venäjä välittömästi Suomeen. Se on luultavasti Googin sodan ensimmäinen askel, yllättävä suunta, josta kaikki alkaa, sanoo tunnettu norjalaisnaisen profetia vuodelta 1968. Mikäpä olisi yllättävämpi suunta kuin Inarin ja Ivalon seutu Raja-Jooseppi ja Nellimin tien pää. Kuin kiilana ne tulevat kahta tietä Ivalon keskustaan, kuin katkaistakseen Suomineidon kaulan. Se on henkimaailman fetissi, jota se on riivannut vuosituhannet, koska Jeesus on ruumiin pää ja siksi se pitää voida katkaista. Se on saastaisten henkien mielihalu. Siksi kaikkina aikoina ollaan katkottu päitä, miekalla, tapparalla, giljotiinillä ja jos vaikka millä, se pää pitää saada irti ruumiista. Se on saatanan joukkojen mielihalu.

Ollaan valppaana ja katsotaan tulevaan, rukoillaan lakkaamatta ja pyydetään yhtä asiaa: TULE HERRA JEESUS!!

 

Takaisin