Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
15.12.2017
 

Tänään on Nooan päivä

Tuo vertaus Nooan päiviin on meille kaikille Jeesusta odottaville merkittävä asia. Millaisia Nooan päivät oli? He saapuivat pilkkapuheineen pelastuksesta arkissa.

Moni profetia on lähtenyt juoksemaan aikajanalla, joka on meille mysteeri Nro1 eikä kuitenkaan tuo profetia väsy juostessaan pitkää matkaa. Jeesuksen sanat ovat juosseet jo 2000 vuotta ja ne elävät yhä kuin tuore päivän lehtiotsikko. Jeesus tulee!

Se vaan yhtenä päivänä on totta ja sitten mennään. Profetioille ja varoituksille nauretaan, kuin Nooan päivinä konsanaan tulvasta ja sateesta. Mutta nyt kauhuksemme voimme vielä varottaa että maa kastetaan ensin vedellä ja sitten tulella. Veteen hukkuminen on varmaan ollut kova paikka mutta kun luemme ilmestyskirjaa, jonk ennsutusksista ei Nooan päivinä ollut tietoakaan, niin me saamme hätkähtäen todeta että vaikka tulella piinaaminen on kauheaa, niin siellä on kaksi muutakin asiaa. He pelkäävät niin paljon että etsivät kuolemmaa mutta kuolema pakenee heitä. Silloin on ihmisillä niin suuri ahdistus ettei koskaan maailman historiassa. Kuolema on siis siinä ajassa monille tavoiteltavampi vaihtoehto kuin olla ja elää siellä Nooan päivien ajassa.

Me sen sijaan odotamme Jeesusta, joka on pelastava meidän hädän hetkestä, joka on käyvä yli koko maan piirin. Tule Herra Jeesus!

 

Takaisin