Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
4.12.2017
 

Kokoontumisemme Hänen tykönsä

Ajatteles jos yhtäkkiä vieressäsi seisoisi enkeli joka kietoo kätesi sinun ympärillesi ja sanoisi, ”rauhaa ystäväni, nyt lähdetään kotiin”. Sitten tuntisit kun muuttuisit hetkessä tuleksi ja kaikki maallinen kipu katoaa, vaivat häviää kuin tuuleen ja mielesi muuttuisi valoisaksi ja onnelliseksi. Maailma ympärilläsi häviäisi, huolesi katoaisivat kauas taakse ja yhtäkkiä olisit ikuisuudessa, pois ajasta ja paikasta. Jeesuksen luona!

Siellä saavumme paikkaan jossa näet kaikki kuolleet sukulaisesi ja ystäväsi, muiden lukemattomien sielujen kanssa yhdessä suuressa Rakkaudellisessa olomuodossa jossa olemme kaikki yhtä. Siellä on niin Paavali, Pietari kuin Johanneskin, niin siellä on myös Mooses kuin Abrahamkin ja siellä lopulta on myös Adam ja Eeva joukon taaimpana. Se on Jumalan ihme ja Karitsan häät!

Tule Herra Jeesus!

 

Takaisin