Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
1.11.2017
 

Nyt alkaa olla kaikki tämän vuoden erityispäivämäärät menneet

Alkaa olla aika suunnata katseet ensi keväälle ja erityisesti vielä katsoa tuo mielenkiintoinen tammikuun alkupäivät 5-6. päivät josko ne Lähi-Idässä saisi aikaan jotain sopimusta. Lopuanajan vihjeet ovat varsin yksinkertaisia, eikä niissä kannata lähteä oman pään mukaan kikkailemaan.

Raamatun mukainen lopunajan rauha koostuu selkeistä vihjeistä, elikkä rauha rikotaan sen puolivälissä ja loppuosa siitä sen rikkoutumisen jälkeen on 1290 päivää. Niinpä siitä on helppo päätellä koko rauhansopimuksen olevan 7 vuotta. Joskin missään ei sanota että se on sopimus, vaan vain rauha on ja se rikotaan puolivälissä, joten siitä voi päätellä että sopimus täytyy olla sen pituudesta. Muuta sopimussisältöä ei ole, kuten rauhan osapuolia. Kyse voisi olla alueellisesta rauhasta, joka on Jumalan Israelin kansalle lupaaman alueen sisällä, elikkä siihen kuuluu siis kaikki Syyriasta alas Egyptiin ja taas koko, Jordania, ylhäällä Libanon ja sitten mysö koko Israelin alue. Levattialue siis!

Tuollahan on vuodesta 2014 alkaen riehunut ISIS järjestö, jota ilmestyskirjan neäntenä petona itse ainakin pidän, joka saa miekan haavan. Sillä on toki oltava myös lihallinen johtajansa, ”laittomuuden ihminen” joka korottaa sitten siellä rauhan puolivälissä itsensä jumaluuteen saakka.

ISIS lyötiin jo melkein murskaksi ja nyt on aika alkaa vääntämään alueellista rauhaa mm. kapinallisten ja kurdien kesken, juhlien yhteisen vihollisen kukistamista ja voittoa siitä. Siihen on hyvä tehdä rauhaa koska kaikki ovat kyllästyneitä sotaan. Tämän rauhan pitäisi osua 5.1. 2018 aikoihin koska siitä 1290 päivää on Tisha be Av siellä 2021 kesällä joka on sunnuntai, eli Matteus 24:15-20 sanoo ettei tuo paon päivä voisi olla sapattina eikä talvella.

 

Takaisin