Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
29.10.2017
 

Henkimaailma syöttää ihmisten mielissä salakavalaa valhetta

Juttelin oman tyttäreni kanssa muista uskonnoista ja hän alkoi yhtäkkiä kertoa että koulussa opetettiin ymmärtämään että kaikki Hinduismi, Islam ja muut Buddhismit olisivat yhtä vanhoja ja vanhempia kuin Kristillinen uskomme tai juutalaisuus. Esimerkiksi juuri Islamista ollaan tehty iänikuinen uskonto joka on alkanut Abrahamista ja tämän orjan pojasta, Ismaelista. Tämä on täyttä pötyä ja kaiken huipuksi Islam on huijariuskonto ja ikään kuin portto, joka on nimenomaan saatanallinen vääristymä juutalaisuudesta.

Islamin kehittäjä Mohammedhan sai saatanan ilmestyksensä jossa tämä kertoo olevansa enkeli Gabriel ja kertoi ihmisen luomisestakin ”loogisen” selityksen. ”ihminen on tehty kuolleen verestä”. Hyvin kuvaavaa valhetta johon saatana vain kykenee halventaakseen ihmistä ja Jumalan luomistekoa.

Kaiken huipun lisäksi Abraham ja Ismael elivät 2000 vuotta ennen ajanlaskua ja Mohammed keinotteli Islamin uskontonsa vasta 2600 vuotta sen jälkeen. Islam on siis yksi nuorimmista uskonnoista maailmassa.

Henkimaailma syöttää ihmisiin halun vääristää totuutta!

 

Takaisin