Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
25.10.2017
 

Nopea katsaus ensi kevääseen

Mikäli Israel ja muukin Lähi-Itä tekee 7-vuotisen rauhansopimuksen 5-6.1. niin Matteus 24:15-20 luvun ja Daniel 12:10-12 mukaan siitä 1290 pv on Tish’a B’Av su 18.07.2021 jolloin tuo rauha rikotaan ja hävityksen kauhistus saapuu ja laittomuuden ihminen julistaa Jerusalemissa olevansa jumala. Tämä tapahtuma todistaisi varmuudella sen, että ensi keväänä omerin päätteeksi morsian katoaa. Mutta sitä ennen katsotaan tuo yhtälö vielä:

Maaliskuun 17. jos kevätohra on löytynyt, vaihtuu uusi kuu. Mikäli kevätohraa ei löydy Israelista ennen tuota 17. päivän jälkeistä uutta kuuta, niin laskelma siirtyy kuukaudella eteenpäin ja otetaan käyttöön Adar II, jota en usko käyvän, ellei talvesta tule poikkeuksellisen pitkä ja kylmä.

Maaliskuun viimeisillä päivillä alkaa virallinen pääsiäinen ja sen pääsiäissapatin jälkeisestä päivästä 1.4. aletaan laskea 7 viikkoa, 50. päivään saakka, joka on maananatai 21.5.2018 jolloin päättyy omerin laskenta.

Laulujen laulu 2:10-13 Rakkaani lausuu ja sanoo minulle: ”Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule. Sillä katso, talvi on väistynyt, sateet ovat ohitse, ovat menneet menojaan. Kukkaset ovat puhjenneet maahan, laulun aika on tullut, ja metsäkyyhkysen ääni kuuluu maassamme. Viikunapuu tekee keväthedelmää, viiniköynnökset ovat kukassa ja tuoksuavat. Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule.

 

Takaisin