Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
24.10.2017
 

Nyt se puhe alkaa, josta puhuin jo 10 vuotta sitten

Siinä että 10 vuotta sitten puhuttiin homoliitoista mutta samalla puhuttiin hiljaa taustalla seksuaalisesta vapaasta suuntautumisesta mihin tahansa. Joskin siihen tuli tarkennuksia aika pian että se ei koskisi alaikäisiä tai vastahakoisia. Kumminkin nyt Ruotsissa ollaan jo säätämässä lakia että maahanmuuttajat saisivat harrastaa tapojaan vapaasti ja tehdä vastentahtoisia lapsiavioliittojaan.

Samaan aikaan meillä Suomessa aletaan jo puhua määrällisyydestä avioliitoissa, eli montako ihmistä katsotaan voivan avioitua ryhmänä. Kaiken aikaa kaikessa tässä on pelkkä lihan seksuaalinen himo taustalla.

https://yle.fi/uutiset/3-8422816

Tämä maailma katsoo sokeasti termiä ”rakkaus” viittaamalla se pelkkään seksuaalisuuteemme, vaikka koko sanalla ei ole minkäänlaista kosketuspintaa seksiin, elikkä lihallisiin himoihin. Jumalan yksi nimi on Rakkaus, eikä se ole ihme, miksi saatana tahtoo tuhota kyseisen termin seksillä ja sairaalla pornolla.

Ei siis mene pitkään kun ihmiset jo käyttävät lain suojelemana lapsia seksuaalisiin himoihinsa ja harrastavatkin jo ryhmäseksiä, mutta häpäisevät vielä altarilla Jumalan liiton ryhmänsä himoilla ja keksivät kaikkea muutakin, ihan sitä mihin sairaassa päässään vaan keksivät ja tuovat sen kirkkoon vihittäväksi, aivan kuin kaikki mikä tahansa voisi olla pyhää. Taustalla on pelkkä Jumalan pilkka!

 

Takaisin