Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
4.10.2017
 

Rukoilkaa ystävienne pelastuksen puolesta

Anteeksi etten ole kirjoitellut! Nytkin istun läppärin ääressä kaukana Rukatunturilla koska olen täällä ollut nimenomaan otsikon mukaisesti auttamassa kaveria. Hän osti tällaisen pienen majatalon ja mökkikylän ja tämän starttaamisessa tarvitaan mm. minun osaamista jota olen vartiointiliikepuolella oppinut, kuten avainjärjestelmät ja muu turvallisuus, lakiasiat jne. monet muut.

No mutta minä tässä pari päivää sitten mietin taas vanhoja ystäviäni ja kun tiedän kuinka vähän he välittävät omasta sielunsa pelastuksesta kaiken kiireen keskellä.

Tuli mieleen Kimmo, joka oli nuoruuden ystäviäni ja lapseni kummisetä, joka 2000-luvun alussa alkoholisoitui ja joutui pahasti rikollisten poluille, linnaan lusimaan tuomioita ja kauheaan huumekierteeseen. Jouduimme vaimon kanssa sanomaan tämän ystävyyden katkolle, koska Kimmon ainoa asia oli aina rahan pyytäminen, eikä muuta.

Mutta kun vuodet vieri ja Kimmo siinä kierteessään pääsi päätepisteeseen, synti oli tullut suureksi ja niinpä hän viimeisillä voimillaan löysi Jeesuksen ja otti minuun yhteyttä ja kertoi tulleensa uskoon. Niinpä minä lähdin Kimmoa katsomaan ja näin hänet vielä viimeisen kerran, sillä Kimmo nukahti kotonaan omaan nojatuoliin vain viikko sen jälkeen kun näin hänet, eikä enää herännyt. Kimmo pääsi uskossa Jeesukseen pois kärsimyksistään.

Minä olen useamman vuoden, oikeastaan siitä päivästä asti kun Kimmo kuoli, olen rukoillut ystävieni puolesta, jotka eivät vielä ole löytäneet Jeesusta. Jeesus voi tulla sinne ja kun aika on kypsä, jokainen joka elää, voi löytää Jeesuksen. Rukoilkaa siis kaikkien ystävienne puolesta, jotka ikinä olette tunteneet. Se kantaa hedelmää myös teille itsellenne.

 

Takaisin