Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
26.9.2017
 

Muistuttaa yhä enemmän Niilo Ylivainion viljapelto-uninäkyä

Muistuttaa yhä enenevässä määrin Niilo Ylivainion synkkiä mustia pilviä, maahan asti ulottuvia lonkoja.

Näin suunnilleen hehtaarin kokoisen viljavainion. Seisoin sen reunassa. Minulla oli halu ruveta sitä leikkaamaan, mutta vainio oli vihreä.
Kuva katosi niin kuin filmi katoaa.
Sitten ilmestyi sama vainio taas. Nyt se näytti kypsältä, mutta kun katsoin sitä, siinä oli ohdakkeita ja juolaa. Taaskin minulla oli tunne, että pitäisi ruveta leikkaamaan.
Mutta tämäkin kuva katosi.
Sitten tuli kolmas kerta. Pelto oli muuttunut kullankeltaiseksi. Sellaiseksi kuin pellon pitää leikkuuaikana olla.
Taas kuva katosi ja tuli sitten neljännen kerran. Tuuli nousi, idästä, toi synkkiä pilviä, isoja lonkoja, ne laskeutuivat alaspäin. Minulle tuli tunne, että tulossa on hirmumyrsky.
Juuri silloin lähtivät vanhanaikaiset vankkurit liikkeelle. Tuli miehiä, jotka nostivat hirmuisella kiireellä lyhteitä vankkureille, leikattua viljaa, pilvien alla, tuulessa, mustien pilvien alla. Siihen päättyi näky.

Tässä kohtaa tulee kiireellä vanhanaikaiset vankkurit korjaamaan uutisviljasato talteen. Morsianta haetaan kotiin lepäämään sen 3 ja puolisen vuotta kunnes aletaan ottaa häävieraat taloon ja saamme toimia sitten jonkilaisena majoitusmestarina.

Jätämme ajanvartijan työn taaksemme, lepäämme sen ahdistuksen ajan ja keräämme voimia uuteen työhön jonka Herramme Jeesus osoittaa meille.

Muistan elävästi sen tapahtuman kun olin vartijana Turussa ja suljin keskiyöllä häätalon portit! Tämä ei ollut näky, vaan elävästä elämästä suoraan 31.12. vuonna 2008 jonka kirjasin ylös 1.1.2009

Viime yön erikoinen tapahtuma yövartijantyössä – HÄÄTALON PORTTIEN SULKU!

Tässä, jos jossain tarvitaan taas lapsen mieltä, muuten tätäkin taas alkaa selitellä, kuin Einstein itse suhteettomasti omia teorioitaan. Tapahtuma nimittäin ei voi olla mitenkään sattumaa, niin kerrassaan valtavasti siinä oli tuttua ja yhtäläisyyttä.
Jotta ymmärrät ammattini salat, en voi siis kertoa nimiä tai kohteita, koska se olisi ensinnäkin vartiointirikos. Viimeöinen tapahtuma kulki siis näin: Minä en esimerkiksi normaalisti vartioi tätä piiriä ja ihmettelin kovasti, miksi minut laitettiin juuri Uudenvuoden yöksi tähän kyseiseen yövartijan tehtävään poikkeuksellisesti. Piirivartijalla oli vieläpä hyvin poikkeuksellinen lisätilaus, jossa piti sulkea erään tietyn alueen portit tietyssä järjestyksessä tiettyyn aikaan seuraamalla pelkästään tapahtuman kulkua. Alueen nimi on niin kuvaava ja osuva, että se kuvaa nimenomaan Taivasten valtakuntaa erikoisella tavalla, mutta en silti saa sitä nimeä kirjoittaa, uskokaa vain pois. Jos kuvailen tämän nimen tarkoitusperiä, se voisi hyvin tarkoittaa vaikka: ”kaiken elämän lähde”. Lisäksi paikan erikoisuuden vuoksi, en koskaan ole ainakaan kuullut, enkä edes ikimaailmassa edes uskoisi, että kukaan olisi siellä HÄITÄÄN viettänyt. Nyt se siis kumminkin viime yönä oikeasti tapahtui ja minä suljin sen paikan portit, ennaltasovitulla tavalla.
Suuressa piha ja lisärakennusalueessa on kaksi pihaa, joista toinen piti sulkea normaalin vartiointikierroksen yhteydessä joka sattuu osumaan monesti iltayön aikaan ja vasta sitä kierrosta tehdessäni, ehkä hieman aikataulusta jäljessä, tajusin kaiken yhtäkkiä. NYT JARMO HUUTAA TÄSSÄ KIRJOITUKSESSAAN: MITÄ? SULJEN KYSEISEN PAIKAN PORTTIA tasan keskiyöllä 31.12.2008 klo 24:00 valtavassa ilotuliteräiskeessä ja silloin vasta hoksaan, ”ETTÄ EI HYVÄNEN AIKA! Täällähän on vielä HÄÄT kaikenlisäksi ja MIKÄ PÖNTTÖ MINÄ OLEN, kun sen vasta nyt tajuan, että olen sulkemassa juuri tämän NIMISEN paikan sisäpihan pienempää porttia tasan klo 24:00 hääyönä ja on vieläpä uusi vuosi 2009. Häätalo ja sen parkkialuepihat jäivät siis auki ja suljen ne myöhemmin yöllä kun hääjuhla on ohitse. Aivan selkäpiitä karmi koko tarina! Kokemus oli kerrassaan shokeeraava.
Tämän suuren alueen ja kaikkien porttien sulku tapahtui, kuinka ollakaan vasta klo 03:45 eli aamuyöllä. Kaikki menee yhteen pelastussanoman kanssa kuin lumi ja vesi.

Ihan tosissani, tarkoitan, että tämä ei ollut mitenkään sattumaa, eikä yksinkertaisesti voi olla.

 

Takaisin