Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
17.9.2017
 

Synkkä ja pilvinen päivä

Tänään sain sanomana ymmärtää että miksi se tulee toisille yllätyksenä ja miksi toisille se ei tule. Siinä sanassa sanotaan niin että ”se on synkkä ja pilvinen päivä” ja samaa kuvailee armoitettu profeetta Ylivaino sanottuaan pilvistä jotka aivan maahan saakka lankeaa, jolloin kiireellä tapahtuu viljankorjuu.

Sanoma sodista, maanjäristyksistä ja muista katastrofeista on Matteus 24 luvussa kerrottu kuinka se on synnytystuskien alku. Nyt on lapsi tähdissä syntymässä ja koko maailma makaa mallillaan. Kukaan ei piittaa enää pienistä katastrofeista, niitä sattuu joka viikko ja suurempi Krimin valtauksia aina muutaman vuoden välein ettei ne ole meitä seuranneet koskaan. Me olemme kansa jonka isoisät jo kuolivat, jotka näkivät silmästä silmään mitä on se mitä tulisi pelätä. Vanhempamme tai nyt isovanhemmat saattavat olla lapsia tai syntyneet silloin kun tämä maailma soti viimeksi oikein kunnolla. Se veri ei ole poistunut, vaan siellä täällä uhkaa nuo pilvet.

Sanopma kuuluu siis että me näemme muttemme usko näkemäämme. Toiset näkee selvästi mutta nukkuva kansa sanoo että niin on aina ollut.

 

Takaisin