Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
15.9.2017
 

Miksi jumalattomat julkkikset tunnustelee voivansa pahoin?

Jari Sillanpää jäi amfetamiinin vaikutuksen alaisena kiinni autollaan poliisiratsiassa ja kotietsintä paljasti 5-6 kertaa kovemman huumausaineen, ”kristallin” olleen vaikuttava aine. Sitten hän selitellen tunnustaa ja voi kuulemma pahoin ja on jatkuvasti päänsäryissä ja surullinen.

Kerron veljemme ”valelääkäri” Jyrkin Diagnoosin: Syyn aiheuttaa jatkuva synnin tekeminen ja vakavan vaivan aiheuttamien oireiden lääke olisi Jeesus Kristus, jos olisi oikeus kirjoitella resepti. Mutta Jyrkiä ei kukaan muu kuuntele kuin uskova veli tai sisar.

Tuomas Enbuske on tullut tunnetuksi viisaista ajatuksista, jopa niin viisaista että ne yltää jo kristillisessäkin piireissä hämmästeltäväksi että onko tuo oikeasti jumalaton. Niin on välillä viisaat puheet, jos unostaa sen että hän halveksuu uskovaisia ja suorastaan aktiivisesti vastustaa kreationismia, kuin Jari Tervo konsanaan.

Tuomaskin kirjoittaa jossain lehdessä että viisi vuotta sitten hän oli samassa jamassa ja voisi nyt hyvin olla Jari Sillanpään kaltaisessa tilanteessa. Voi äärimmäisen pahoin ja jälleen kerran tarjoan veli Jyrkin diagnoosia, synti on oireen aiheuttaja ja Jeesus olisi lääke, ei mikään terapia.

 

Takaisin