Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
7.9.2017
 

Tähtien neitsytkuvio ja Jupiter sisässä 9kk ”neitsyt raskaana”

Ilmestyskirja 12-mukainen tähtikuvio on ollut jo taivaalla nyt jo yhdeksättä kuukautta. Neitsyt Maria on symbolisesti neitsytkuvio ja Jupiter on sikiö, joka meni sinne jo joulukuussa. Nainen synnyttää poikalapsen eli sen Jupiterin, jota kutsutaan myös kuningas-planeetaksi. Jupiter on ollut Neitsyt-kuvion ”kohdussa” 23.12.2016 alkaen (ja jopa pyörinyt siellä niin kuin sikiö pyöri neitsyt Marian vatsassa) ja tasan 9 kk siitä, 23.9.2017 alkavat synnytystuskat. Tarkoittaisiko tämä myös sitä että lähtö tulee morsiamelle? Ennen ahdistusta 20-23.9. mahdollisesti.

Kuu on neitsyen jaloissa, hän on pukeutunut aurinkoon ja päänsä päällä hänellä on 12 tähteä. Aivan kuten Raamattu sanoo.

Normaalisti leijonan tähtikuviossa, sen pään päällä on vain 9 tähteä, mutta nyt – tuona päivänä ainoastaan – siihen tulee lisäksi Venus, Merkurius ja Mars. Koskaan ennen 7000 vuoden aikana ei ole tähdet olleet tuossa Ilmestyskirjan osoittamassa muodostelmassa. Alkaako nyt viimeinen vuosiviikko, seitsenvuotisjakso, koska tuo ilmestyskirjan ennustus on käymässä toteen ja ilmestyskirja on apokalyptinen viimeistä 7-vuotiskautta käsittelevä kirjoitus?

Samaan aikaan Nasan sivulta on poimittu mielenkiintoista tietoa:

”JPL Small-Body Database Browser ” nähtävillä asteroidi 2017 PR25 on kiertoradallaan 23.9. erittäin lähellä maata.
Kyseinen asteroidi lähestyy yhtä lähelle maata vain kun joku suuri katastrofi tai sota on maapallolla käynnissä ja etenkin Euroopassa.
Viimeksi : vuonna 1943 ( II maailmansota), 1917 ( I maailmasnsota ). 1800 luvulla nälkävuosien aikaan kun maapallolla oli ns. pienoisjääkausi ja satoa menetettiin Euroopassa.

Paljon on pantu taas yhdelle päivälle!

 

Takaisin