Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
3.9.2017
 

Useita profetioita toeutumassa

Lehti kirjoittaa:

Etelä-Korean uutistoimiston Yonhapin mukaan Etelä-Korean ja Yhdysvaltain korkea-arvoiset sotilasupseerit ovat sunnuntaina sopineet ryhtyvänsä sotilaallisiin toimiin Pohjois-Koreaa vastaan sen tekemän uusimman ydinkokeen vuoksi.

Sotilasjohto sopi puhelimessa, että nyt on tarve ”tehokkaille, sotilaallisille vastauksille”. He haluavat osoittaa liittonsa voiman Pohjois-Korealle. Sotilasjohtajat sopivat, että sotilaallisiin toimiin Pohjois-Koreaa vastaan ryhdyttäisiin niin pian kuin mahdollista.

…SIIS SE TARKOITTAA SOTAA!

Nyt tilanne näyttää aivan kuin Niilo Ylivainion viljapeltounessa. Useampaan kertaa olemme odottaneet ja ymmärtäneet että ei ole morsiamen poisottamiselle enää aikoihin ollut mitään estettä. On vain Jumalan armo joka siirsi tuomiooita Abrahamin rukousten vuoksi.

Niilo Yli-Vainion näky v.1956 Alajärvellä

Tuli ilmoitus, ”pääni näky”, ei ilmestys eikä uni, vaan näky, yöllä!
Näin suunnilleen hehtaarin kokoisen viljavainion. Seisoin sen reunassa. Minulla oli halu ruveta sitä leikkaamaan, mutta vainio oli vihreä. Kuva katosi niin kuin filmi katoaa.
Sitten ilmestyi sama vainio taas. Nyt se näytti kypsältä, mutta kun katsoin sitä, siinä oli ohdakkeita ja juolaa. Taaskin minulla oli tunne, että pitäisi ruveta leikkaamaan. Mutta tämäkin kuva katosi.
Sitten tuli kolmas kerta. Pelto oli muuttunut kullankeltaiseksi. Sellaiseksi kuin pellon pitää leikkuuaikana olla.
Taas kuva katosi ja tuli sitten neljännen kerran. Tuuli nousi, idästä, toi synkkiä pilviä, isoja lonkoja, ne laskeutuivat alaspäin. Minulle tuli tunne, että tulossa on hirmumyrsky.
Juuri silloin lähtivät vanhanaikaiset vankkurit liikkeelle. Tuli miehiä, jotka nostivat hirmuisella kiireellä lyhteitä vankkureille, leikattua viljaa, pilvien alla, tuulessa, mustien pilvien alla. Siihen päättyi näky.

Abraham rukoili Sodoman puolesta viidesti. Ehkä Niilo on nähnyt sen viidesti, vaan profetia on vajavaista sen osalta.

Vanhanaikaiset vankkurit ja lyhteet kerätään. Siis viittaa siihen kuinka luste on sidottu kimppuihin ja vilja omiin lyhteisiin kun leikkuumiehet, enkelit keräävät kiireellä, aikaa on vain vähän.

Samalla jos tehdään kova isku Pohjois-Korean sotilaskohteisiin, se tarkoittaa että idän ja lännen välit rikkoutuvat heti kerralla ydinsodan partaalle. Ja mitä Olav Rodge näyssään sanoi samana päivänä kun ylösotto oli tapahtunut:

Katkelma: He kolkuttavat suljetun oven takana: ”Herra, Herra, avaa ovesi meille!” Kaiken lisäksi kuuluu hirveä huhu, että kolmas maailmansota saattaa puhjeta milloin tahansa. Diplomaattiset suhteet Idän ja Lännen välillä ovat katkenneet. Ei kestä kauan, kun idästä tulee tieto, että kommunistit etunenässä kieltävät kaiken kristillisen toiminnan. Se, joka uskaltaa mainita nimen Jeesus, saa kuolemantuomion. Kristillinen kirjallisuus pitää hävittää. Raamattu ensimmäisenä on poltettava.

Mutta kun yhdistämme vielä kolemannen profetian. Huomataan heti nyt kaksi asiaa, kolmas maailmansota ei syty Pohjois-Korean vuoksi. Huomaa lause: ”hirveä huhu, että kolmas maailmansota saattaa puhjeta milloin tahansa”, elikkä saattaa puhjeta milloin tahansa. Nimittäin se ei olisi mitenkään yllättävää että se puhkeaisi Pohjois-Koreasta, vaan se olisi melkeinpä odotettavissa. Kuitenkin se 90-vuotias norjalaisnainen vuonna 1968 saamassa näyssä kertoo että kolmas maailmansota alkaa tavallisena sotana ja yllättävältä suunnalta:

Jeesuksen paluuta ja koettelemusten alkua koemme liennytyksen ajan, jollaista ei koskaan ennen ole ollut. Tulee rauha ja tämä rauha kestää pitkään. Tänä rauhanaikana tapahtuu sotavarustusten supistamista monissa maissa, myös Norjassa. Kolmas maailmansota syttyy tavalla, jota kukaan ei ole odottanut ja odottamattomalta suunnalta, ja me olemme yhtä valmistautumattomia kuin olimme 9. huhtikuuta 1940.

Jos joku olisi yllättävä suunta, niin se on Suomen Lappi!

Ylösotto on mennyt ja maailmassa on tapahtunut peruuttamattomia muutoksia, joita Venäjä ei enää salli ja se hakee äärimmäisen itsensä suojelulle tärkeän aseman, joka tarkoittaa koko pohjoisen kalotin ja vähintäänkin koko Suomenlahden haltuunottoa, Ahvenanmaata myöden.

Mutta se pitää muistaa ylösoton suhdetta Pohjois-Koreaan suunnattuun mahdolliseen YDIN-iskuun että siinä kuolee siviilejä ja samalla Pyhiä! Jumala ei salli ja se on yksi syy miksi Olav Rodgen näyssä lukee:

Koko ajan on virrannut tietoja katoamisista eri maista. Kaukoidästä Koreasta tulee mitä huomiota herättävin uutinen: Monta tuhatta henkilöä on kadonnut, heidän joukossaan paljon Yhdistyneitä Kansakuntia palvelevia.

On siis selvää että Koreoissa kummassakin tapahtuu suurempia ylösottoja kuin muualla. Tämä on oma arvioni tilanteesta. Siinä otetaan myös häävieraita, koska siellä tapahtuu järkyttäviä asioita. Mutta Etelä-Koreassa on ollut muutenkin jo vuosia suuri herätys, joten siellä on myös lähtijöitä, puhumattakaan kun emme tiedä kuinka paljon Pohjois-Koreassa maan alle piiloutuneita ja vankiloissa eläviä Kristittyjä.

 

Takaisin