Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
31.8.2017
 

Uuteen Jerusalemiin hyökätään avaruudesta asti

Tässä ei ole kuin yksi ainoa sanoma:

Joh.ilm. 20:7-9 Ja kun ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet, päästetään saatana vankeudestaan, ja hän lähtee villitsemään maan neljällä kulmalla olevia kansoja, Googia ja Maagogia, kootakseen heidät sotaan, ja niiden luku on kuin meren hiekka. Ja he nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin ja sen rakastetun kaupungin. Mutta tuli lankeaa taivaasta ja kuluttaa heidät.

Tuhat vuotta aikaa sen jälkeen kun koko maa on tuhottu näillä vehkeillä! Moni luulee tästä sen jäkeisestä ajasta jotain ihan muuta miksi se muuttuu. Se muuttuu yhtä vähän kuin Nooa rantautui ja he jäivät siihen 8. henkilöä ihmettelemään kun vesi oli kaiken tuhonnut.

Kun Jeesus tulee, maa elvytetään ja villitsijät vangitaan. Koko maa on Jeesuksen täydessä hallinnassa mutta se ei tarkoita ettei maailmassa olisi syntiä.

Jesaja 65: 19-25 Minä iloitsen Jerusalemista ja riemuitsen kansastani; eikä siellä enää kuulla itkun ääntä eikä valituksen ääntä. Ei siellä ole enää lasta, joka eläisi vain muutaman päivän, ei vanhusta, joka ei täyttäisi päiviensä määrää; sillä nuorin kuolee satavuotiaana, ja vasta satavuotiaana synnintekijä joutuu kiroukseen. He rakentavat taloja ja asuvat niissä, he istuttavat viinitarhoja ja syövät niiden hedelmät; he eivät rakenna muitten asua, eivät istuta muitten syödä; sillä niinkuin puitten päivät ovat, niin ovat elinpäivät minun kansassani. Minun valittuni kuluttavat itse kättensä työn. He eivät tee työtä turhaan eivätkä lapsia synnytä äkkikuoleman omiksi, sillä he ovat Herran siunattujen siemen, ja heidän vesansa ovat heidän tykönänsä. Ennenkuin he huutavat, minä vastaan, heidän vielä puhuessaan minä kuulen. Susi ja lammas käyvät yhdessä laitumella, ja leijona syö rehua niinkuin raavas, ja käärmeen ruokana on maan tomu; ei missään minun pyhällä vuorellani tehdä pahaa eikä vahinkoa, sanoo Herra.

Mutta kun saatana vapautetaan, niistä päivistä ei tiedä kuin yksin isä, ei edes poika:

Matteus 24:35-36 Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät koskaan katoa. Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin.

Eli niistä päivistä emme tiedä, jota seuraa kun saatana vapautetaan. Emme tiedä kauanko kestää kun se lähtee villitsemään Googin ja Maagogin, ottaa koko maailman haltuunsa ja villitsee sen hyökkäämään Uutta Jerusalemia vastaan ja millä teknologialla, jos avaruuksista asti se tullaan toteuttamaan?

 

Takaisin