Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
28.8.2017
 

Vakava sanoma Suomen Kristikansalle – Älkää himoitko Islamia maahamme!

Kannan paljon, yhä enemmän vastuuta ja tuntojani ymmärrettyäni Suomen ristiriitaisen kohtalon mutta samalla lohdun eräiden tahojen Suomen leijonan vihaamisen vuoksi.

Suomi on ajautunut sikäli kahteen leiriin, jossa kummassakaan ei vallitse täysi pahuus tai oikeamielisyyskään. Mutta hedelmistä puut tunnetaan ja Islam on uskonto jossa ei ole koko sen 1400-vuotisen historiansa aikana nähty ainoatakaan hyvää hedelmää. Kaiken huipuksi historia on maalannut siitä erilaisia ruusuisia kuvia ja sen sijaan että olisi islamistisen liikehdinnän tuominnut 1300 luvulla, niin se tuomitsikin ristiretket, jotka pelastivat koko läntisen maailman silloin Islamin leviämiseltä tänne läntiseen maailmaan.

Turkki mm. voidaan sanoa että oli 100% kristitty alue ennen vuotta 610 jKr. ja kesti satoja vuosia senkin jälkeen että Islam sai kitkettyä Turkista Kristinuskon ja juutalaisuuden, tappamalla ja vainoamalla heitä.

Nyt Islam on valloittamassa koko maailmaa ja teistä jotkut, te saatte nähdä että se saa koko maailmassa herruuden noin 9kk sen jälkeen kun peto on henkilöitynyt ja paljastunut. Sokea maailma näkee tämän pedon antikristuksena tms. jossain pilvenpiirtäjässä johtaen sitä koko maailmaansa sitä kautta mutta Raamattu puhuu kahdesta henkilöstä, peto ja väärä profeetta. He hallitsevat Islamistista maailmaa ja Lähi-idän maita. Mutta Islam itsessään on saavuttanut kaikki maailman maat ja saa suvaitsevaisten ihmisten kautta vallan siellä ja mm. Suomessa. Siksi minä haluan rukoilla Suomen maan ja sen johdon puolesta että heille valkenisi tämä totuus ja he tekisivät töitä jottei Islam leviäisi ja pääsisi syrjäyttämään meidän isiemme uskontoa Kristinuskoa, jota sota-aikana kutsuttiin kolmella arvokkaalla pääomallamme: ”KOTI, USKONTO ja ISÄNMAA”!

Maassamme on vasemmistosuvaitsevaisuuden taho, joka haluaa tuhota kaikki nämä kolme:

  1. Koti tuhotaan homosaatiolla, vapaalla sukupuolivalinnalla ja hövelillä avioeroilla ja hälläväliä tyylillä kuka on äiti ja kuka isä. Tyypillisiä vihreitä arvoja siis… Perhearvot ja avioliiton kunnioitus!
  2. Uskonto tuhotaan ateismilla ja mm. Islamin suvaitsevuudella ja tuomalla ne kaikki kouluihin asettamaan vanha kotiuskontomme vähäpätöiseksi valinnaksi monen muun vaihtoehdon väliin.
  3. Isänmaa tuhotaan samoin avaamalla rajat ja ottamalla maa täyteen muun maan kulkijoita, paperittomia ja vihaamalla isänmaallisia muutenkin, syyttämällä rasismista jos kantaa suomen lippua tai leijonatunnuksia. Puhumalla siten ettei Suomi ole ainoastaan suomalaisten. Puhumalla globalisaatiosta, joka on saatanan agenda sekottaa Jumalan tekemä ja säätämä Baabelin erottelu.

Pahinta tässä on vielä se että puoli Kristillistä Suomea on kiivennyt portoksi tämän pedon selkään ja kiimaisten lihan himojensa vallassa toteuttaa näitä kaikkia kolmea asiaa, tuhoavat kodin, uskontomme ja isänmaamme perusteet ja siirtää sen peruskivet. Eivätkä he ymmärrä että peto vihaa porttoa ja tulee repimään sen alas sen selästä ja raatelemaan sen ja polkemaan sen aikanaan jalkoihinsa.

Sana kuuluu että te haluatte ja pyydätte minulta saatanan synagoogasta saaliita joita voisitte sitten käännyttää mutta ette ota huomioon sitä että minä annan jos annan ja tuon jos minä tuon sen teille. Älkää menkö sinne ottamaan, koska te revitte siinä pahoin itsenne.

Rukoillaan siis nyt hartaasti että alla oleva Juudan jalopeura tosiaan tallaa Islamin käyrän sapelin alleen, kädessään suora kaksiteräinen miekka, Jumalan sana!

 

Takaisin