Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
21.8.2017
 

USA hajoaa neljään osaan

Tänään tapahtui se USA:n auringonpimennys ja ei voinut millään olla käsittämättä Jumalan puhetta ja vertaamalla sitä omaan vanhaan 2007 vuoden tulkintaan Daniel 8. luvun näystä, jossa Syyria ja Irak toimivat Meedopersian oinaan roolissa, jotka USA:n yksisarvinen kauris tuossa runteli melko huonoon kuntoon, kuten Daniel 8. asiaa kuvaa ja kaiken huipuksi ilmojen halki syöksyi sen kimppuun. Oinas seisoi joen rannassa, siis Tigris!

Mutta sitten kun oinas oli murskattu, palasi kauris asemiinsa ja hajosi sisältä päin neljään osaan ja jossain puolivälin jakeessa oikein kahteen kertaan muistutetaan että ja tämä tapahtuu viimeisinä päivinä, elikkä se ei ole pelkästään Aleksanteri Suuren sen aikainen profetian täyttymys, vaan tälle ajalle.

No nyt kun tiedämme Trumpin tilanteen, jossa koko USA on jakaantunut ihan kuten Suomikin, kahtia kahteen leiriin, liberaaliset ja vanhooliset, niin tuo auringonpimennyksen jana kertoo miten manner USA hajoaa. Puhuin tästä ensimmäisen kerran kaiketi heti keväällä 2007 jolloin sanoin että USA:n pohjoinen demokraattinen yläosa ja ns. Dixieland ja repuplikaaninen alaosa eroavat toisistaan. Näistä tulee ne kaksi. Mutta sitten eroaa Alaska omakseen ja Hawaji omakseen.

 

Takaisin