Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
20.8.2017
 

Huomiselle on sitten kasaantunut todella paljon asiaa

Pelastussanoma valmistui huomenna tasan 11 vuotta sitten ja se julkaistiin netissä josta syystä minä jouduin hullujenhuoneelle kolmeksi päiväksi. Tämä kolme päivää oli kuin Joona kalan vatsassa, eristettynä täysin kuin kuollut kolmeksi päiväksi. Se on merkki!

Sitten huomenna on se paljon spekulaatiota herättänyt ilmestyskirjan tähtitaivaan asetelma, jota on vuosia jo pohdiskeltu eri kristillisissä piireissä. Suuri merkki taivaalla, eikä siis ihme kun brasiliassa nähtiin oikein uskomaton pilvi joka muodosti aikamoisen tuomiopäiväkuvan sekin.

KORJAUS: Niin muuten, se odotettu ja mahdollinen Ilm. 12 naisen merkki taivaalla on vasta 23.9. Rosh Hashanahin aikaan, mutta eipä sen väliä, luulen että tämä auringonpimennys enteilee juuri sitä! Lähetti veljet Eero ja Markku mulle! Kaikella on tarkoituksensa, myös virheillämme!

Sitten puhuttiin paljon myös USA:n huomisesta auringonpimennyksestä johon kilpistyy hurjia teorioita aina Planet-X:n paluusta saakka, joka sekattaisi koko maailman ekosusteemit ja pysäyttäisi ehkä koko maan kierron kolmeksi päiväksi ja kuu menisi mustaksi ja aurinko muuttuisi mustaksi. Saas nähdä mitä tapahtuu!

Olav rodgen näyssä taas sanotaan että ylösoton päivänä idän ja lännen väliset suhteet katkeaa ydisodan partaalle. Samaa olen itsekin profetoinut USA: ydinasehyökkäyksellä, peläten sen olevan Iran, jonne USA iskee. Mutta nähtäväksi jää… sotaharjoitus voidaan naamioida todelliseksi sotilaalliseksi hyökkäyksiksi erittäinkin hyvin kun halutaan ns. yllätysmomentti. Siksi sotaharjoitusta vastaan otetaan sen harjoituksen naapurimaissa yleensä täysi sotilasvalmius.

https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/227960-pohjois-korealta-hyytava-varoitus-voi-johtaa-hallitsemattoman-ydinsodan-vaiheeseen

Pohjois-Korealta hyytävä varoitus: ”Voi johtaa hallitsemattoman ydinsodan vaiheeseen”

20.8.2017
Pohjois-Korea on varoittanut Yhdysvaltoja kovin sanoin ennen huomenna maanantaina alkavaa Yhdysvaltain ja Etelä-Korean yhteistä sotaharjoitusta.
–Sotaharjoitus on edesvastuutonta käytöstä joka voi johtaa hallitsemattoman ydinsodan vaiheeseen, Pohjois-Korea viestitti maan virallisessa sanomalehdessä Rodong Sinmunissa CNN:n mukaan sunnuntaina.
Pohjois-Korea varoitti myös, että sen ohjukset voivat kantaa Yhdysvaltoihin asti.
Guam, Hawaiji tai manner-USA eivät voi välttyä säälimättömältä iskulta.
Pohjois-Korean ja Yhdysvaltain välit ovat kiristyneet sen jälkeen, kun Pohjois-Korea teki ohjuskokeen mannertenvälisellä ohjuksella viime kuun lopulla. Ohjusasiantuntijat pitävät mahdollisena, että useat Yhdysvaltain suurkaupungit ja jopa New York ovat nyt Pohjois-Korean ohjusten kantaman päässä.

 

Takaisin