Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
17.8.2017
 

Synnin porttiteoria pois tunnustuksen ja katumuksen piiristä

Tämä maailma mittaa syntejämme kunkin sukupolven muokkaaman lain mukaan ja talloo Raamatun mukaista Jumalan lakia vastaan, yhä kauemmas ja kauemmas.

Avioliiton tuhoaminen oli ennen ankaraa syntiä, eikä siinä ollut selittelyä. Samoin oli abortin tekeminen ja homous, vastenmielistä sairaalloista touhua joka yleisesti tuomittiin ankarasti.

Maailma alkaa hyväksyä synnin itsensä kautta omaatuntoa pönkittääkseen. Elikkä kun tarpeeksi moni eroaa siitä huolimatta että laki sanoo jotain muuta, siitä alkaa luopumus. Siksipä Raamattu kertoo että kun valitsette itellenne paimenia, niin niiden elämänasenne pitää olla nuhteetonta, jotta nämä paimenet eivät kumoaisi näitä lakeja.

Mutta kun paimenet eroavat ja avioituvat kolmeen tai neljään kertaan, alkaa olla selvää ettei laki enää pysy käsissä, vaan sitä aletaan yleisestä asennesyystä murtamaan ja siihen kirjoitetaan lievennyksiä tai jopa poistetaan koko luku laista.

Päättäjien nuhteettomuudella on siis kaikessa suuri merkitys!

Nyt kun luemme artikkeleita lehdissä, niin yhä suurempi joukko poliittista lainsäädäntöä elää valheellisissa seksisuhteissa ja he ymmärtävät oman lihansa himojen kautta muovata lakia itsensä kaltaiseksi ja kun laittomuus saa vallan, niin kylmenee useimpien rakkaus. (Matteus 24:12)

Kun vallanpitäjä vääristää lakeja, ne yleisesti pidetään oikeamielisinä, häviää synnintunto ja katumuksen tarve valheen tullessa Jumalan määrittämän totuuden ja oikeuden väliin.

 

Takaisin