Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
11.8.2017
 

Portti homoudesta helvettiin on avattu

Lehti: Vihreät nuoret vaativat: Muslimimiehille oikeus useaan vaimoon

http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/08/11/vihreat-nuoret-vaativat-muslimimiehille-oikeus-useaan-vaimoon/

Minä ainakin olen jo 10 vuotta sitten jo maalannut akvarellin, jossa avioliitto häpäistään näiden vihervasemmiston voimin ja lopulta sikaa vihitään kirkossa miehelle. Kyse on porttiteoriasta.

Kerron jälleen kerran syksyllä 2006 kuulemani Setan silloisen puheenjohtajan haastattelun, kun puhuttiin vasta homouden sallimisesta. Toimittaja kysyi että mihin parisuhde sitten rajoittuisi ja mitkä olisivat Setan rajat ja tavoitteet? Tähän tämä puheenjohtaja vastaa yhtäkkiä ettei ole rajoja, vaan seksuaalinen objekti voi olla mikä tahansa… tässä kohtaa tuli sellainen hetken hiljaisuus ja sitten tämä puheenjohtaja tajuaa että hei, nyt tuli kyllä sanottua hiukan liikaa ja alkoi korjaamaan, että kaikki perustuu siihen että molemmat osapuolet ovat täysi ikäisiä ja itsestään huolehtivia. No siihenhän tippuikin jo sanan monikko, joka tässä nyt jo tuodaan selkeästi esille, kuten esineet, eläimet ja kuolleet olennot sekä alaikäiset ihmiset.

Seta kumminkin paljasti suoraan asian ytimen: Ei tarvita kuin aika kun asiaa on syötetty ihmisille median avustuksella, niin yhtäkkiä jotkin asiat muuttuu sallittaviksi jne. jne. porttiteoria lähtee siitä toimimaan.

 

Takaisin