Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
8.8.2017
 

Parisen viikkoa vielä ja alkaa jälleen eräänlainen jännitys tiivistyä

Tuossa parin viikon päästä kuun vaihtuessa uuteen, alkaa ajanjakso jossa ylösotto on taas hyvinkin mahdollinen. Uskon että aina tuonne kuukauden päähän Roshanaan saakka, elikkä pasuunansoiton päiville saakka. Se on 22.9. ja sen jälkeen katse kyllä sitten kääntyy valitettavasti ensi kevääseen… jälleen kerran siis jos…. mutta uskon tällä kertaa hyvin voimakkaasti että nyt sinne ei enää tarvitse mennä. ISIS on murskattu ja globaalia lähi-idän (Levatti alue) rauhaa tullaan sorvaamaan aika pian ja joku 7-vuotinen rauhansopimus allekirjoitetaan tammikuussa 5.1.2018 +1290 pv =Tish’a B’Av Su 18.07.2021 +1290 pv = 28.1.2025 olisi Jeesuksen näkyvän paluun laskettu aika. Ylösotto voi ja saa olla milloin periaatteessa tahansa mutta sille esikuvallisia päiviä ei ole kuin kaksi ja muutama samoista päivistä laskennallinen yhtälö siihen lisäksi.

HUOM! Me odotamme Jeesusta, emmekä ennustele ylösoton päivää. Meille kelpaa joka ikinen hetki, sekunti, minuutti, tunti ja päivä, joka vaan vie meidät Jeesuksen luo!

 

Takaisin