Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
4.8.2017
 

Siunausta seuraa siunaukset ja hyvä seuraa hyvää

Tämä ei ehkä ihan suoraan liity pelastussanoma teemaan mutta muuten puhutteleva ja kertoo selkeää tarinaa siitä mitä hyvä puu tekee ja mitä siitä seuraa. Otan esimerkin: Kun Profeetta Elia nousi tulisilla vaunuillaan, hän jätti viittansa Elisalle, sanoen että sinä teet vielä suurempia tekoja kuin minä ja kun tämä kuoli, niin hänen hautansakin jo pelkästään vielä paransi sairaita.

Tässä taannoin muistatte ehkä kun sain valtavan profetian Onni Bussi firman kautta. Se oli vahva ja aito! Siitä ei voi olla epäilystäkään ja nyt tämä Onni Bussi firma on tehnyt teon jollaista osasi odottaa, koska se toimi siunauksellisesti jo aiemmin.

Nobinalla Helsingin paikallisbussifirmassa ollut työntekijä Gleb Shimanov kuvasi bussiin tulevia asiakkaita jotka käyttivät bussifirmaa hyödykseen pummilla matkustamisessa. No nämä pummilla matkustavat olivat kaikki lähinnä somaleita, joten kuvaaminen koettiin Nobinalla rasistiseksi ja mies sai potkut, vaikka hän puolusti firman taloudellisia etuja.

No nyt mies on saanut töitä Onni Bussilla! Paljon parempi työ ja paljon hulppeammat puitteet. Näin se Jumalan ohjaus toimii.

 

Onnea nyt sitte Onni Bussilla, Gleb. Olit oikeuden puolustaja, taistelit vääryyttä vastaan jossa sait oikeudenpuolustamisesta rangaistuksen ja siunaus seurasi siunausta saaneen muakana. Nyt työsi on monin verroin parempi ja hienompi. Tämä oli hyvin Jumalan luonteen kuvan mukaista.

 

 

 

Takaisin