Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
2.8.2017
 

Olav Rodgen 1952 näystä mietteitä

Näyssähän siis on kuvattu ylösoton ensihetkiä ja miten maailma reagoi niihin tapahtumiin ja mitä uutisia silloin kuuluu radiosta ja mitä informaatiota näky kertoo meille kadonneista:

Oslossa kadonneet:

Kello on 9 aamupäivällä. Rouva Andersen ’istuu radion ääressä ja kuuntelee lastentuntia. Noin neljän viiden minuutin kuluttua ohjelma äkkiä katkaistaan: ”Huomiota herättävä uutinen Oslosta! Kaupunki on pako kauhun vallassa. Poliisiviranomaiset ilmoittavat, että on tapahtunut jotain tavallisuudesta poikkeavaa. Sangen monta, ei tiedetä kuinka monta lasta ja aikuista on kadonnut tietymättömiin. Viranomaiset eivät voi kuuluttaa, kun kadonneita on niin paljon. Niitä perheitä, joita katoaminen on koskenut, kehotetaan antamaan mahdollisimman selvä ilmoitus viranomaisille.” Muutaman minuutin kuluttua radiosta kerrotaan: ”Suurtorilla on kaksi kaupantekijää hävinnyt kesken työtään. Eräs kukkien ostaja kertoo, että hänen maksaessaan kukkia myyjälle tämä hävisi, samalla kun hän oli antamassa vaihtorahaa. Sama ostaja kertoo kuulleensa myyjän sanoneen: ’Kiitos Jeesus!’ Ja niin hän oli hävinnyt. Kertoja hieroi silmiään, sillä hänestä näytti kuin sumua olisi ollut hänen edessään. Kukkakauppias oli joka tapauksessa poissa.

Kadonneita on määrällisesti varsin paljon mutta prosentuaalisesti silti erityisen häviävän pieni joukko. Tärkeä huomio tässä on se että Oslon suurtori on varsin iso paikka jossa varmasti on väkeä kuin pipoa konsanaan, aamulla klo 9.00 ja vain kaksi myyjää katosi. Kadonneiden määrä on siis näyssä heti alkuunsa äärimmäisen pieni koko kansaan nähden mutta kaikki vauvat ja pikkulapset kyllä katoavat ja se joukko on iso. He lähtevät viattomuuttaan mutta 3. Mooseksen 23 luvun kaksi kakkua tarkoittava uutisleipä koostuu elävistä ja kuolleista, morsiamesta.

Huomioitavaa tässä näyssä on myös sen ajankohta, jonka Tukholman profetiakin vahvistaa, se kaikki alkaa kesällä kun torilla myydään kukkia.

Muut pohjoismaat:

Tämä oli vain alkua. ”Myös Tukholmasta ilmoitetaan, että suuri joukko ihmisiä on kadonnut samalla tavalla kuten Oslostakin, ja kaupunki on pakokauhun vallassa. Lisäksi Kööpenhamina ja Helsinki ovat ilmoittaneet samaa. Maaseudulta on myös saatu tietoja katoamistapauksista. Joka paikasta on lapsia ja aikuisia kadonnut. Poliisi ei voi selvittää tätä salaisuutta.

Siis täsmälleen sama asia kaikissa skandinaavisissa maissa.

Sitten laivat, vanhainkodit ja synnytyssairaalat:

Radio antaa lisää tietoja kadonneista: ”Monista laivoista on hävinnyt ihmisiä. Kaikki vastasyntyneet ovat kadonneet synnytyslaitokselta. Hoitajat ovat pelon vallassa. Äidit valittavat epätoivoissaan. Monta hoitajaa on myös poissa. Vanhainkodista on useita hävinnyt.”

Lontoo ja kristillisen kirkon tilanne:

Kello 11 radio kertoo – tällä kertaa Lontoosta, että ”kello 9 hävisi koko Isosta-Britanniasta suuri joukko lapsia ja aikuisia eikä heistä ole löydetty jälkeäkään. Tämä on selittämätöntä. Monet papit ovat kutsuneet seurakuntansa koolle. He ovat todenneet, että rukoilevat ja tosi uskovaiset ovat poissa. Monta pappia ja saarnaajaa on kadonneiden joukossa. Eräs piispa jossain suuressa hiippakunnassa on kutsunut koolle pappinsa.”

Huomaamme heti että varsinkin kirkot tulevat olemaan vedenjakaja. Kirkko ei pelastanut ketään, vaan usko Jeesukseen. Kirkosta olikin tullut eksytys, jos luette esimerkiksi niiden ihmisten vuodatuksia jotka kokivat pettymystä papistoon, joka ei kertonut katumuksesta, syntien sovituksesta eikä parannuksen teosta mitään, vaan antoivat ihmisten rypeä synneissään julistaen heidät synnittömiksi.

Sitten erityishuomio Koreasta:

Nyt on kolme ja puoli tuntia kulunut ensimmäisestä Oslon tiedonannosta. Koko ajan on virrannut tietoja katoamisista eri maista. Kaukoidästä Koreasta tulee mitä huomiota herättävin uutinen: Monta tuhatta henkilöä on kadonnut, heidän joukossaan paljon Yhdistyneitä Kansakuntia palvelevia.

Koreahan oli näyn saamisen vuonna vielä yhtenäinen vuonna 1952 ja se siis koskee koko Koreaa. Nyt tilannehan Etelä-Koreassa on se että siellä on suuri herätys käynnissä ja Pohjois-Korean vankiloissa taas leviää Kristinusko ja siellä maassa uskon harjoittaminen on kokonaan siirtynyt maan alle, kuin Roomassa 300 luvulla. Kadonneita on siis huomattavan paljon, koska usko on silloin aidoimmillaan.

Mutta syy ei ole vielä tämäkään, miksi otin tämän suurennuslasin alle, nimittäin olen nähnyt vuonna 2006 näkysanoman ylösoton päivästä. Silloin USA iskee voimalla johonkin maahan. Luulin silloin että Iraniin mutta alkaa olla selvää että tämä maa onkin Pohjois-Korea.

Tämä sama sanoma esiintyy myös tässä Olva Rodgen sanomassa:

Kaiken lisäksi kuuluu hirveä huhu, että kolmas maailmansota saattaa puhjeta milloin tahansa. Diplomaattiset suhteet Idän ja Lännen välillä ovat katkenneet.

Kansa jakaantuu:

Kristittyjen piirissä on tilanne masentava. Eilen sunnuntaina olivat rukoushuoneet ja kirkot täynnä ihmisiä. Nyt monet seurakunnat ovat ilman paimenta ja monta jäsentä on myös poissa. Monissa seurakunnissa on vain harvoja jäseniä jäljellä, mutta silti niissä on väkeä. Monet kävijöistä ovat niitä, joita tuo ”suuri onnettomuus”, niin kuin sitä sanotaan, on kohdannut. Ihmiset tahtovat kuulla Jumalan sanaa, mutta turhaan. Joku yrittää lukea. ”En voi lukea.” Toiset itkevät. Suuri yleisö on yksimielinen siitä, että kristinusko on pääsyynä tuohon valitettavaan tapaukseen. He tahtovat saada siihen selvyyden kristityiltä ihmisiltä. Monet ihmiset etsivät apua Jumalalta. He ovat syvästi onnettomia.

Useimmissa kokouksissa vallitsee suoranainen sekasorto. Eräässä paikassa mies pui nyrkkiään ja huutaa papille: ”Se on sinun syysi, että meistä niin moni jäi jäljelle. Sinä et koskaan kertonut siitä, että Jeesus tulee noutamaan omansa ja vielä vähemmän sydämen puhtaudesta ja Pyhän Hengen kasteesta, etkä siitä, että kaikki pitää olla selvänä Jumalan ja ihmisten välillä. Minä tiedän, mikä minulla oli esteenä, vain pikkuasiat, pikkuasiat, mutta, mutta. . . Herra Jumala auta!” ”Vaikene”, pappi sanoo. Hän luulee täyttäneensä velvollisuutensa. Tällä tavalla toinen syyttää toistaan: itkien ja valittaen.

Tässä voi huomata myös heti että ylösoton viikonpäivä on maanantai.

Lopputulos:

Ei kestä kauan, kun idästä tulee tieto, että kommunistit etunenässä kieltävät kaiken kristillisen toiminnan. Se, joka uskaltaa mainita nimen Jeesus, saa kuolemantuomion. Kristillinen kirjallisuus pitää hävittää. Raamattu ensimmäisenä on poltettava. Merkitsee kuolemaa pitää pienintäkin esinettä, joka jollain tavoin muistuttaa Kristuksesta. Länsimaissa kestää hiukan kauemmin, ennen kuin nämä säännöt tulevat täytäntöön. Jumalaton enemmistö johtajien ja kansan keskellä on pois suunniltaan ja vaatii, että jotain pitää tehdä. Se voittaa, ja kun kristillisyys oli pääsyynä asioiden kulkuun, niin lopputulos on selvä. Alkaa hirvittävin aika ihmiskunnan historiassa.

Nyt kun tähän vedetään Islam länsimaissa, se saa kukoistaa! Huomaatte varmaan miksi olen puhunut aina Islamin olevan se josta nousee se peto josta puhutan ilmestyskirjan 13. luvussa. Samoin tässä selviää syy, miksi peto saa vallan ja se saa sen kaikissa kansoissa ja kielissä koska maahanmuutto islamistisista maista on tämän kaiken taustalla ja ylösoton tapahtumien kautta viha ja kauna kristillisyyttä kohtaan asettaa porton pedon selkään. Eikä siis ole mikään ihme miksi ilmestyskirjan 13. luvussa puhutaan PEDON PILKKAAVAN NIITÄ JOTKA TAIVAASSA ASUVAT, elikkä meidät, morsian joka on otettu.

TULE HERRA JEESUS!

malaton enemmistö johtajien ja kansan keskellä on pois suunniltaan ja vaatii, että jotain pitää tehdä. Se voittaa, ja kun kristillisyys oli pääsyynä asioiden kulkuun, niin lopputulos on selvä. Alkaa hirvittävin aika ihmiskunnan historiassa.

 

Nyt kun tähän vedetään Islam länsimaissa, se saa kukoistaa! Huomaatte varmaan miksi olen puhunut aina Islamin olevan se josta nousee se peto josta puhutan ilmestyskirjan 13. luvussa. Samoin tässä selviää syy, miksi peto saa vallan ja se saa sen kaikissa kansoissa ja kielissä koska maahanmuutto islamistisista maista on tämän kaiken taustalla ja ylösoton tapahtumien kautta viha ja kauna kristillisyyttä kohtaan asettaa porton pedon selkään. Eikä siis ole mikään ihme miksi ilmestyskirjan 13. luvussa puhutaan PEDON PILKKAAVAN NIITÄ JOTKA TAIVAASSA ASUVAT, elikkä meidät, morsian joka on otettu.

 

TULE HERRA JEESUS!

 

Takaisin