Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
24.7.2017
 

Maailman suurin ja oudoin ”yhteensattuma” – Hugh Williams

Tämän katsottuasi mietimme yhdessä miksi tämä ylipäätään on tapahtunut? Voin kuitenkin hyvin selittää tätä:

Tämä on pelkästään siksi, että jokainen voi päätellä tästä että Jumala on todellakin olemassa. Mutta kun tätä katsoo Jumalan tekona, niin kaikki miettii heti että no onpas julma Jumala kun sen pitää upotella laivoja kertoakseen olemassolostaan. Päin vastoin, tässä Jumala pelasti kolme henkilöä hyvin erikoisella tavalla. Kyllä tämä muuten oli vain Jumalan sallimusta ja ihmisten itsensä tekosia. Adam ja Eevahan itse tätä pyysivät syötyään puusta josta ei saa syödä.

Kun sattuma ylittää ihmisjärjen kaikella mahdollisella logiikalla, niin sitten ihmisen on pakko miettiä mikä tämän takana on tai sitten alkaa fundamentalistiseksi ateistiksi joka sulkee korvansa kaikelta tältä, mutta sekin on vain valhetta itselleen.

 

Takaisin