Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
16.7.2017
 

Nunna katoaa 10 päivää ennen omer II:sta

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201707162200267920_u0.shtml

Tämä on merkillinen yhteensattuma vihjeineen, ollakseen sattumaa. ”odotti sulhastaan ja vain lyhty jää” ja samoin jää Pyhä Henki jäljellejääneille = lamppu. Jeesus vertasi tätä sanoen, ”menkää myyjäin luo ostamaan öljyä ja kun he sitten palasivat Pyhä Henki sydäemssään, ylkä oli jo mennyt. Mutta siksi pelastussanoma kuuluttaa: tulee toinen ylösotto, häävieraat haetaan kun ensin tuo pieni ryhmä on saanut toisensa, morsian ja Jeesus.

Kadonnut on nunna, eli nainen… katoaa tasan 10 päivää ennen omer II:sta joka on toinen laskentatapa ensimmäisestä omerista, joka päättyi siis 5.6. Sitten hän jättää vielä lyhdyn tienvarteen, kuin merkkinä siitä että pitäkää lamppunne palamassa.

 

Takaisin