Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
10.7.2017
 

Missä puussa kasvaa suvaitsevaisuus?

Suvaitsevaisuuden tuulet puhaltavat samasta aukosta omaa agendaansa, joka on saastuttanut jo melkein kaiken mihin se koskettaa. Suvaitsevaisuus on siis pelkästään pahasta ja se naamioidaan sutena lammasten vaatteella.

Suvaitsevaisuus on rikkonut kaikki raamatulliset varoitukset ja käskyt. Silti kirkkojemme miehet puhuvat samassa yhteydessä lähimmäisen rakkaudesta, välittämisestä ja yhdenvertaisuudesta sekä liittävät nämä seikat Raamatun sanomallisina hyveinä eteemme, aivan kuin meidän pitäisi se ymmärtää Jumalan tahtona, vaikka Jumalan tahto on se että otamme vastaan Hänen poikansa veren pelastuksen Golgatan ristiltä.

Suvaitsevaisuus oli naispappeuden ensiaskel, josta apostoli Paavali jo aikanaan varoitti vakavasti. Naispappeus puolestaan avasi ovet globaalille suvaitsevaisuudelle yhdenvertaisuuden kautta. Yhdenvertaisuuskaan ei ole Jumalan tahto, vaan ihmisen keksimä tapa alistaa toista ja korottaa toista. Yhdenvertaisuus tuhoaa Jumalan tahtoa ja korottaa sekä ylpistää ihmistä, samalla se nakertaa pois nöyryyttä. Jumala ei luonut meitä yhdenvertaisiksi, vaan erilaisiksi ja eriarvoisiksi toisiimme nähden, ei Jumalaan nähden. Ihmisen sydän useimmiten korottaa itse itsensä muiden yläpuolelle ja siksi ihminen ei voi olla koskaan yhdenvertainen toiseen nähden. Yhdenvertaisuus tekee nöyristäkin ylpeitä!

Suvaitsevaisuudesta tehtiin työkalu turmiollisuuteen!

Tästä voisikin sitten katsoa näitä suvaitsevuustuulien linjoja, miksi paha puu tuottaa vain pahaa hedelmää ja turmiollisuus ei kykene tekemään yhtäkkiä mitään hyvää, vaan se seuraa jatkuvasti pahuuden jalanjälkiä.

Suvaitsevaiset naispapit saivat aikaan naisliikkeitä, avasi ovet rokki- ja heavybändeille kirkkoihin ja lopulta se toi sinne sateenkaarimessuja ja vihkii homopareja. Mutta kas kummaa… miksi ihmeessä tämä sama tuuli ylistää ja edistää muslimien maahanmuuttoa kiivaasti ja käyttää samoja tuttuja argumenttejä agendansa eteenpäinviemiseksi.

Vain konservatiiviset suvaitsemattomat panee hanttiin!

Vain vanhoilliset uskovat asettuvat näitä tuulia vastaan ja sellaiset jotka luulevat maailman rakastavan sinua, kun luulet rakastavasi koko maailmaa, he elävät kuin sokeina tälle asialle. Johan nyt Raamattukin sanoo että se joka maailmaa rakastaa, se ei kelpaa minulle. Maalimassa on siis varsin vähän mitään sellaista, mitä voi rakastaa! Ne ovat omat lähimmäiset ja uskonystävät. Ei meidän pidä olla suvaitsevaisia ja rakastaa kaikkia… kuten sellaista joka tulee maahamme loisimaan ja kyttää sinua koska käännät selkäsi että voi tehdä sinulle tai lähimmillesi pahaa. Suvaitsevaiset luulee että he voivat käännyttää näitä, vaan näin ei käy, koska he vain juopuneina hyppäävät pedon selkään, joka lopulta suistaa heidät alas ja raatelevat heidät ja polkevat sitten jalkoihinsa.

 

Takaisin