Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa



 
 
15.6.2017
 

Omer on taipuva mutta onko Laulujen laulu?

Kun ylösottoa ei tunnu tapahtuvan omerina, eikä se tunnu tapahtuvan vielä sen vanhan kaavan, 10 päivän jälkeenkään, niin aina syntyy mietintä siitä että onko omer 3. Mooses 23:15-17 taipuvainen irtoamaan aikajänteestä? Mutta vielä hurjempaa on ymmrtää se että Laulujen laulu 2:10-13 olisi taipuvainen menemään syvemmälle kesään kuin se antaa ymmärtää.

Laulujen laulu sanoo varsin selkeästi että talvi on väistynyt, mennyt menojaan, kesä on tullut, nouse sinä kaunokaiseni ja tule! Eikö?

Tämä on erittäin selvää tarinaa… vai…? Onko sittenkään?

Kesä on tullut… nouse sinä kaunokaiseni ja tule! Ei se kuitenkaan määrää mitään tarkkaa aikaa, muuta kuin ettei ennen kesää. Omer puolestaan antaa ymmärtää jopa sen että ensin lasketaan 7 viikkoa pääsiäissapatin jälkeisestä päivästä, vai mitä? Ja sitten lasketaan 50 päivää. No sehän tarkoittaa 99 päivää omerin lähtölaskennasta.

Sitten siellä on vielä häiritsemässä pakanakansojen pääsiäinen, joka on kuukauden päästä oikeasta ja se onkin jännä koska me olemme ns. pakanoita.

Nyt ei tästä päivästä lähtien taaskaan tarvitse ihmetellä muuta kuin maailman menoa ja katsoa nyt ensimmäisenä että mikä oli se 99. päivä?

No se on 23.7.2017 sitten!

 

Takaisin