Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
11.6.2017
 

Tänään on siis ”kuudes hetki” omerista laskien

Mutta kuudennesta hetkestä alkaen tuli pimeys yli kaiken maan, ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen. Ja yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: ”Eeli, Eeli, lama sabaktani?” Se on: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?

Tänään voisi olettaa jonkin konkreettisen asian alkavan ”pimetä” …siis yli koko kaiken maan.

Tänä aamuna saatu sanoma:

http://pub3.bravenet.com/forum/static/show.php?usernum=202302667&frmid=9402&msgid=898212&cmd=show

Ylläolevassa keskustelulinkissä, joku kirjoittaa…

-wow veli!!! Herra antoi minulle periaatteessa saman asian!!! Kun ruloilin hartaasti hengessä…jonkin ajan päästä kuulin…”KUUNTELE MINUA” ”RAKASTAN KAIKKI MINUN LUOTUJA” ”MUTTA LIIKA ON LIIKAA” ”EMME ODOTA ENÄÄ”…tämä tapahtui eilen.Ja jälleen uudestaan tänä aamuna kuulin…”Kuuntele minua…KUUNTELE MINUA…KUUNTELE MINUA!!!” (se voimistu joka kerralla kun Hän sanoi sen viimeisellä kerralla se oli voimakas. Sitten Hän sanoi…”Aika on loppunut”…AIKA ON LOPPUNUT!!!!! Nyt tämä viimeinen osa oli minulle koska olin kysynyt toistuvasti, että olenko täällä syntymäpäiväni aikaan vai olenko siellä (ylhäällä) Hänen kanssaan. Minun syntymäpäiväni on kesäkuun 15. päivä.

Joten tässä viimeisessä osassa Hän sanoi….”Sinun tulee olla kanssani syntymäpäivänäsi” ”Sinun TULEE OLLA kanssani syntymäpäivänäsi”

Tässä tulee mieleeni alempana kirjoittamani pitkä todistus profetiasarjasta joista kaksi asiaa on enää toteutumassa. Michael Schumacherin esilletuleminen viestisanoman muodossa ja toinen on ”myöhästyneet syntymäpäiväni” (minun oli 15.5.) jossa yhtäkkiä olenkin häissä kauniilla maatilalla jossa on kokoontunut ihmisiä enemmän kuin kukaan saattaa laskea. Siellä alkaa jättimäiset häät.

Tämä suuret ”syntymäpäiväkutsut” joista muodostuukin häät, on se joka minua kiinnitti aamuisessa sanomassa huomion, eikä vähimpänä se että tämä tapahtuu juurikin 15.6. joka on tasan 10 päivää omerista.

Ja mikä huvittavinta näissä on se että näitä profetaalisia viestejä saadaan samassa hengessä ympäri maailmaa ja samat elementit, samat päivämäärät ja tavat tuoda esille jne. jossa kaikessa näkee Jumalan Hengen voiman.

TULE HERRA JEESUS!

Markku mailaa klo 15:00

Joku mainitsi ulkolaisella palstalla, että meteorien määrä on nyt kasvanut,tarkistin asian meteorien havainto sivulta. Aikaisemman havaintoni mukaan noita on normaalisti noin 70 kpl tunnissa, nyt näyttäisi olevan noin 150, on siis tuplasti nyt. Kasvaako ilmiö ensi viikkoa kohti?
TÄMÄ ON TÄRKEÄ HUOMIO! Nimittäin se hetki lähestyy mistä puhutaan sekä ilmestyskirjassa, milloin kaikki pelkäävät, ylimykset ja kaikki. Tulee maailman suurin maanjäristys sekä meteoriittisade. Nämä yhdessä ovat kammottava yhdistelmä, jota edeltää morsiamen ylösotto.
 

Takaisin