Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
6.6.2017
 

Kuudennesta hetkestä yhdeksänteen pimeys

Tuli tässä mieleen että koko pelastussanoma alkoi Matteus 27:45-46

Mutta kuudennesta hetkestä alkaen tuli pimeys yli kaiken maan, ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen. Ja yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: ”Eeli, Eeli, lama sabaktani?” Se on: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?

Nyt kun meillä on käsillä kymmenen ahdistuksen päivää, jotka kerrotaan ilmestyskirjan toisessa luvussa, niin me voimme muuttaa tämän Matteuksen sanoman näille päville. Eli kuudes hetki olisi 5. päivä +6 päivää = 11.6.

No 11. päivä olisi se hetki josta alkaisi tuon lauseen ”alkaen tuli pimeys….” elikkä ensi sunnuntaista alkaen pitäisi odottaa maailman kääntyvän ympärinsä ja joka puolella alkaisi tulla ”öljynkysyjiä” aina hamaan yhdeksänteen hetkeen saakka, elikkä loppuun tuon yhdeksännen. Se olisi 14.6. jonka vaiheilla…. eli kun jatketaan tätä Matteus 27:45-46 tulkintaa, niin siellä lukee että:

Ja yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: ”Eeli, Eeli, lama sabaktani?” Se on: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?

Siinä lukee selkeästi että ”jonka vaiheilla… Jeesus kuvastaa kristikuntaa, joka on hakattu siihen kantamaan ristiä joka taas on nuijittu tukevasti maahan. Kuvastaa koko jäännöskristikuntaa, jossa koko pakanakansojen täysi luku täyttyy aikanaan kun he pelastautuvat ahdistuksen kautta, ikäänkuin tulen läpi ja tulevat sitten sinne ilmestyskirjan 7. luvun mukaan.

Jonka vaiheilla on morsiamen ylösotto!

Mutta morsian on mennyt jo siinä kohtaa kun ”Jeesus huutaa ristillä… eeli eeli…”

Ensi sunnuntai olisi siis jonkinlainen merkkipaalu myös pimeyden voimien esiintulolle.

Vaikuttaisi että loput profetiat joita tuossa edellä alempana kaipailin, ne alkaisi toteutua. Kesä ja helle pitäisi todellakin alkaa ja sitten se venäjän laivasto saapuu Istanbuliin ja idän uhka konkretisoituu. Siinä kolme raskasta asiaa joka alkaa pimeyden laskettua 11.6. vaiheilla.

Silloin pistäkää hääpuku/juhlapuku päälle älkääkä ottako sitä pois.

Asioita on toteutumatta ja ne ovat kuitenkin profetioita vaikka ihmisten saamia, joten ne pitää punnita ja omasta mielestäni ne on ainakin minut vakuuttanut

 

Takaisin