Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
5.6.2017
 

Omerin laskennan päättyessä seuraavaa

Nyt koko herännäiskristillinen maailma pidättää henkeään, eikä ole ollenkaan mikään ihme, sillä Omerin laskenta on päättynyt 4.6. klo 18:00 ja nyt alkaa ne hetket joka 24:00 jälkeen 6-8 tunnin päässä viimeistään täyttyy, aamulla klo 6:00-8:00 jälkeen. Silloin ei ole enää tämän laskennan ja maapallon aikavyöhykkeiden keskinäisen laskennan kanssa mitään ristiriitaa. Jokainen aikavyöhyke on saavutanut määräajan. Aika on täyttynyt… siis aamun klo 6:00 jälkeen. Mutta koska Olav Rodgen profetia Norjasta vuonna 1952 kertoo että joku rouva Andersen kuuntelee aamulla klo 9:00 lastentuntia.

Markku veljemme löysi huomenaamun kyseisen radio-ohjelmankin, joka nimenomaan alkaa aamulla klo 6:00 ja päättyy 9:30

https://radio.nrk.no/serie/god-morgen/MSSU01011117/05-06-2017

Tuossa Olav Rodgen näyssä on maanantaiaamu klo 9:00 ja muutaman minuutin jälkeen radio-ohjelma keskeytettiin suur-uutisen tultua ilmi. Kadonneista alkoi tulvia tietoa joka maasta ja joka ilmansuunnasta.

Norjassa kello on aamulla siis 9:00 ja meillä se on siis 10:00 ja profetia on siis annettu ja Aamos 3:7 astuu voimaan. Jumala ei tee mitään, ei siis yhtään mitään ellei ensin kerro siitä palvelijoilleen profeetoille ja näin tämäkin klisee, siitä päivästä, josta ei tiedä kuin yksin Isä saa sen ansaitseman huomion ja arvon lukea se Matteus 24:35-36 jakeet ihan uusin silmin, mistä päivästä olikaan kyse tuossa lauseessa, johon niin moni aina vaan tuntuu kompastuvan.

Noh, mutta huomiselle näen myös ongelmia! Ristiriitaisia seikkoja jotka ovat kyllä profetoitu mutteivät näyttäisi pitävän paikkansa, tai minä tulkitsen ne väärin. Jälkimmäinen on aina parempi vaihtoehto, koska en koksaan halua tuomita profetiaa.

Niilo Ylivainion viljapelto näky ei ihan nyt natsaa, koska idässä ei näy mitään suurensuuria pilvilonkoja. Se minua huolestuttaa… samoin kuin ettei öljyn kysyjiä ilmaantunut.

Samoin Vilna Goan profetia Venäjän saapumisesta Istanbuliin, sekään ei ole toteutunut. Eikä samoin profetia helteisestä säästä!

Mutta silti ainoa olennaiset profetiat ovat Raamatun profetiat:

Laulujen laulu 2:10-13 kesä tullut keskelle talvea ja Daavidin poika kutsuu morsiantaan sanoin ”nouse sinä kaunokaiseni ja tule”. Huom! Tuota samaa nouse ja tule käytetään Johanneksen ilmestyksessä nimenomaan ylösottojen kohdalla. Nouse tänne ja minä näytän sekä säkkipukuisten todistajien nousu ylös samalla tavalla. Kesä siis ei saa tämän mukaan valua kovin pitkälle, vaikka menisikin jonkin matkaa ohi omerin!

Omerihan määrittyy taas 3. Mooses 23. luvun viljankorjuun ja siihen liittyvien rituaalien toimittamisajoista ja tärkeä on myös huomioida että sekään ei rajoita välttämättä tarkasti hetkeen ja päivään, vaan sen päättymisen jälkeen tuodaan tämä uhri. Missään ei kerrota kuinka pian mutta on selvää että aika pian se on tuotava.

Tämä sama ongelma meillä on ollut joka vuosi ja joka vuosi ollaan pureskeltu näitä samoja argumentteja. Rukoilen ja rukoilen edelleen että nyt pääsemme vihdoin Rakkaan Jeesuksemme kohtaamiseen pilvissä, kuten sanassa luvataan.

Aamulla siis jännitämme ja ihmettelemme kuinka käy!

 

Lisätty aamulla klo 10:44

Ulkolainen kommentti (konekäännös):
mutta Daniel 9:25 ennustaa, ei juuri sinä päivänä, vaan kyseisenä vuonna. Milloin Israel antoi asetuksen palauttaa ja rakentaa? Israel oli voittanut Kuuden päivän sodan 5.-10. Kesäkuuta 1967, mutta asetusta ei hyväksytty 28.6.1967 saakka. Ihmiset unohtaa tämän ennennäkemättömän informaation! Https: //www.arij.org/atlas40/ Chapter1.5.html Joten jos lisäämme 49 Gregorian vuotta (17.885 päivää) tästä asetuksesta, meillä on rapture-ikkuna 15. kesäkuuta 2016 ja se jatkuu 15. kesäkuuta 2017 saakka.
Jarmo jatkaa: No tässä tulee näköjään se sama 10 ohimenopäivää, kuten joka vuosi ollaan kärvistelty. Eikä se ole liikaa käsittää Laulujen laulu 2:10-13 vieläkään millään lailla ylimittaiseksi. kesä on juuri tullut ja nyt katsomme mitä tapahtuu. Kymmenen päivää aikaa profetioiden täyttymiselle, ahdistus on alkanut.
 

Takaisin