Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
28.5.2017
 

Tässä yksi lopuanajan merkki mitä olen odottanut

Tämän pitää tapahtua koska Venäjä on jossain vaiheessa Saksan kanssa yhteistyössä Israelia vastaan. Minulla on sellainen käsitys että Saksa jää Naton ja venäjän konfliktissa sivustakatsojaksi hetkeksi aikaa.

Ensin pitää tapahtua ns. hädän hetki, jolloin tapahtuu maailman suurin koskaan, yli 10 magnitudin maanjäristys, jota seuraa tietysti jättitsunamit ja muut. Samaan syssyyn saapuu meteoriittisade, joka pelottaa vielä enemmän maan asukkeja. Silloin kaikki maailman ylimykstekin pelkäävät.

Suomikin miehitetään tässä vaiheessa….

Tämän jälkeen maan neljälle kulmalle asettuu enkelit pitämään kiinni hävityksen tuulia ja alkaa häävieraiden merkitseminen. Sitä herästystä kestää sen nelisen vuotta ja ensimmäinen vuosi on valtava menestys. Pian kristinusko kielletään kaikkialla ja alkaa ahtaat ajat. Seurakunta pakenee maan alle odottamaan poispääsyä.

Kun sitten viimein Lähi-idän rauha rikotaan Egyptistä alkaen ja Jordanjoen alajuoksulle leirinsä rakentanut sotapäällikkö hyökkää Israeliin Juudean kautta, niin silloin se puolustautuu ydinasein, jolla tuhotaan mm. Damaskos maailman kartalta ja luultavasti muutama muukin naapurimaa. Kymmeniä miljoonia kuolee yhdessä hetkessä.

Tässä vaiheessa Saksa alkaa Naton kanssa tapellessa jo näivettyneen Venäjän kumppaniksi Israelia vastaan ja molemmat tuhoutuvat Israelin sotavoimien edessä. Tällöin Venäjä hakee Suomestakin pois miehityksen ja kaikki sen asevoimat valjastetaan Israelia vastaan.

Vasta aivan lopussa Idästä nousee suurempi armeija ja alkaa ns. toivottomat Armageddonin ajat kun Israelista hävitetään kaksi kolmannesta, jota seuraa se että Israelin jäännös huutaa Herran nimeen tulevaa ja Jeesus saapuu heti kun näin tapahtuu.

 

Takaisin