Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
15.5.2017
 

Jeesus tulee! Uusi vahvistus maililla tänä aamuna

Eilen sain tällaista viestiä eräältä uskon veljeltäni. Kysyin josko saan jakaa muillekkin ja hän antoi luvan, joten tämmöinen lohduttava ja vahvistava viesti ja Sanoma tämä on, niille jotka Herraa alati odottavat:

”Olin viime yönä sängyssä Herran läsnäolossa ja yhtäkkiä huone alkoi ”elää”, sitten vasemmalle puolelleni aivan silmäkulmaan tuli valkoinen säkenöivä pallo. Kysyin Herralta, että oletko se Sinä (Pyhä Henki?) ja Hän vastasi, että Olen. Sanoi, ettei tarvitse pelätä yhtään ja että sitten kun tuo hetki tulee niin sitä ei tarvitse pelätä, vaan se on ihanin kokemus mitä voimme ajatella. Se ei ole mikäänsydänkohtaus tai vastaava, vaan muutumme ja sitten lähdemme kohoamaan Herran luo ilman pelkoa.

Sitten tuo valopallo siirtyi oikealle puolelle ja oli hetken aikaa siinä. Se näkyi silmäluomien läpi heikkona kajastuksena eli ei ollut mikään näköharha. Sitten tänään näin hetken aikaa valvenäyn, jossa ihmisiä nousi hitaasti ylöspäin pyörien.

Että tällasta. Eiköhän ole hyvä pitää ”Pyhäpuku päällä”.

Olkaat Siunatut!

 

Takaisin