Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
9.5.2017
 

Ajankohta saa profetiat kohdalleen?

Omeriin on aikaa enää vajaa kuukausi ja talvinen sää vain jatkuu ja Kuningas Daavidin pojan, Salomonin, jolla oli paljon vaimoja, tämän laulu vaimolleen kuuluu ”katso talvi on väistynyt, sateet ovat ohi, menneet menojaan, kesä on tullut… …nouse sinä kaunokaiseni ja tule” Tänään vielä satoi lunta ihan kaatamalla meilläkin ja maa meni ihan valkoiseksi. Eletäään kuitenkin toukokuuta jo pitkällä…

Samoin Tuomaksen vanha profetia kertoo että vara joka tulee yöllä, hänellä on t-paita, aurinkolasit ja jopa hellehattu päässä. Kaikki viittaa siis jopa kovaan helteeseen, siinä kohtaa kun varas saapuu ja noutaa omansa.

Kuulin juuri venäläisten ilmastoasiantuntijoiden epäilevän että kohta vyöryy Uralilta ennätyshelteet Suomeen. Kesä tulee siis hujauksessa… ja kun tähän liitetään Forecan sääkartoilta ihmettelemäni Ivalon lumitilanteen, joka yhdessä yössä putosi metrin hangesta pois ja venäläisliput valtasivat Ivalon. Että raju muutos tulee pian säähän ja kaiken huipuksi jos nyt vielä venäläiset laivat saapuvat Istanbuliin Turkin presidentin ja Putinin sopimuksesta, niin voimme olla varmoja että nyt on tulossa se kesän kynnys, josta Salomon puhuu laulussaan, ”rakkaani, kaunokaiseni, nouse ja tule”!

 

Takaisin