Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
2.5.2017
 

Taas on pakko puhua tänne jäävistä, koska koko tämä pelastussanoma on tarkoitettu tänne jääville

Raamatussa puhutaan ajasta kun vilja on kypsää ja leikkuuaika on tullut. Sitten puhutaan että leikkuumiehet ovat enkelit, jotka kokoavat jonkin merkinnän perusteella nisun aittaan ja loput jättää.

Minä olen puhunut jatkuvasti kaksista ylösotoista ja kahdesta ryhmästä joissa ylösotot tulevat. Ensin morsian ja sitten häävieraat… loppuun jäävät ovat vielä luku sinänsä. Kolmannella vartiovuorolla Jeesus palaa kaikkine pyhinensä, jotka siis ovat morsian ja häävieraat.

Nyt puhun vihamiehestä, joka kylvi lustetta ja mitä se tarkalleen ottaen tarkoittaa vertauskuvallisesti.

Matteus 13:24-30 Toisen vertauksen hän puhui heille sanoen: ”Taivasten valtakunta on verrattava mieheen, joka kylvi hyvän siemenen peltoonsa.

Mutta ihmisten nukkuessa hänen vihamiehensä tuli ja kylvi lustetta nisun sekaan ja meni pois.

Ja kun laiho kasvoi ja teki hedelmää, silloin lustekin tuli näkyviin. Niin perheenisännän palvelijat tulivat ja sanoivat hänelle: ’Herra, etkö kylvänyt peltoosi hyvää siementä? Mistä siihen sitten on tullut lustetta?’

Hän sanoi heille: ’Sen on vihamies tehnyt’. Niin palvelijat sanoivat hänelle: ’Tahdotko, että menemme ja kokoamme sen?’

Mutta hän sanoi: ’En, ettette lustetta kootessanne nyhtäisi sen mukana nisuakin. Antakaa molempain kasvaa yhdessä elonleikkuuseen asti; ja elonaikana minä sanon leikkuumiehille: Kootkaa ensin luste ja sitokaa se kimppuihin poltettavaksi, mutta nisu korjatkaa minun aittaani.'”

Luste on siis rikkaviljaa, joka kootaan kimppuihin juuri ennen sadonkorjuuta. Täytyy siis tapahtua jokin erkaantuminen, irtiotto morsiamesta, niille jotka jäävät tänne.

Vihamies kylvi pahan siemenen kun kansa nukkui… elikkä tämähän tarkoittaa tätä aikaa, jolloin aletaan huomata vasta ko. luste, joka pitää kerätä ensin nippuihin ja polttaa. Sitten vasta sen pitää kasvaa uudelleen uudeksi nisuviljaksi. Tämä tapahtuu pian sen jälkeen kun rikkavilja (tänne jäävät) toteavat tosiaan jääneensä kun morsian katoaa. Silloin he nöyrtyvät ja ymmärtävät itse ihan hyvin miksi hän ei ollut mukana. Heidät oli koottu jo hieman aiemmin kimppuihin, jottei enkelit vahingossa korjaisi rikkaviljaa.

Taivaaseen ei siis morsiamen ylösotossa tule vahingossa muuta kuin morsian.

Mutta kun katsotaan tämän eroa häävieraisiin, niin miten käykään:

Matteus 22:9-13 Menkää siis teiden risteyksiin ja kutsukaa häihin, keitä tapaatte.’ Ja palvelijat menivät ulos teille ja kokosivat kaikki, keitä vain tapasivat, sekä pahat että hyvät, ja häähuone tuli täyteen pöytävieraita.

Mutta kun kuningas meni katsomaan pöytävieraita, näki hän siellä miehen, joka ei ollut puettu häävaatteisiin. Ja hän sanoi hänelle: ’Ystävä, kuinka sinä olet tullut tänne sisälle, vaikka sinulla ei ole häävaatteita?’ Mutta hän jäi sanattomaksi.

Silloin kuningas sanoi palvelijoille: ’Sitokaa hänen jalkansa ja kätensä ja heittäkää hänet ulos pimeyteen’. Siellä on oleva itku ja hammasten kiristys.

Tässä puhutaan juurikin häävieraista ja kuinka ollakaan, näitä ei oltu ennalta merkitty, eikä sidottu toisen kerran enää lustetta, vaan heidät oli kaikki kutsuttu tyyliin, kutsukaa keitä vain tapaatte, joten kaikilla ei ollut häävaatteita. Niinpä heidät heitettiin takaisin sinne maan päälle, missä oli itku ja hammasten kiristys. Jumalan vihan maljoja kaadetaan maan päälle, eikä kenelläkään ole enää hyvä olla.

Näinpä häävieraiden luste käy taivaassa ja näkee Abrahamin sekä Mooseksen ja ne notkuvat pöydät, saamatta niihin koskea. Mutta heille kuitenkin sanotaan että odottakaa kupeet vyötettyinä kunnes Herra palaa häistään.

Morsianta ja häävieraita ei tahdo siis erottaa toisistaan, niin samankaltaisia he ovat. Aivan samalla tavalla kuin Getsemanen puutarhassa, Jeesus pyysi kolme opetuslasta nimeltä sinne ylös rukoilemaan, kun muut jäivät (kimppuihin sidottuina) nukkumaan sinne alas. Tämä kuvastaa samaa asiaa!

Mietelmä hedelmäpuista

Raamattu sanoo hedelmäpuista pari merkittävää seikkaa:

Matteus 7:15-21 Kavahtakaa vääriä profeettoja, jotka tulevat teidän luoksenne lammastenvaatteissa, mutta sisältä ovat raatelevaisia susia. Heidän hedelmistään te tunnette heidät. Eihän orjantappuroista koota viinirypäleitä eikä ohdakkeista viikunoita? Näin jokainen hyvä puu tekee hyviä hedelmiä, mutta huono puu tekee pahoja hedelmiä. Ei saata hyvä puu kasvaa pahoja hedelmiä eikä huono puu kasvaa hyviä hedelmiä. Jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, hakataan pois ja heitetään tuleen. Niin te siis tunnette heidät heidän hedelmistään. Ei jokainen, joka sanoo minulle: ’Herra, Herra!’, pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.

  1. Hyvä hedelmäpuu tekee hyviä hedelmiä
  2. Huono puu ei voi tehdä hyviä hedelmiä

Katsotaan siis alkaen helposta esimerkistä, Luterilainen hedelmäpuu, Kari Mäkinen ja Irja Askola sekä muut heidän avustajansa.

He tekevät pahaa hedelmää sallimalla ensin naispappeuden, sitten homoliitot jne. jne. sekä nyt tämä islamisaation ajaminen maahamme.

Mutta nyt kun otetaan Raamatun sanalla lause, ”huono puu ei voi tehdä hyviä hedelmiä”, joten miksi yllättäen muslimien invaasiosta tulisi hyvä hedelmä? Siksi koska hyvä hedelmäpuu ei tee huonoa hedelmää ja huono puu ei kasva hyvää, joten siksi Kari Mäkinen haluaa suojella Islamilaista invaasiota Suomeen avustamalla pakolaisia maahanmuutossa.

Tämä ei ole irtonainen seikka, vaan osa Jumalan sanaa! On perin outoa että tunnen sydämestään aitoja kristittyjä, jotka ovat aina tehneet hyvää hedelmää, eivät suuri surminkaan halua tänne Islamisteja tappaman ja ryöstämään ihmisiä ja levittämään saatanallista hapatusta Islamin uskontoaan.

Ja kuinka ollakaan, Kari Mäkisen joukot ovat sokeutuneet asian ja agendan edessä. Jumala sokeuttaa heidät jotta he erottuvat elonleikkuun aikana.

 

Takaisin