Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
26.4.2017
 

Sitä alkaa taas seurata niitä vanhoja merkkejä jotka vuosittain tulee taas eteen

Niilo ylivainion viljapelto profetia vuodelta 1956, jonka loppuosa kuuluu näin:

Tuuli nousi, idästä, toi synkkiä pilviä, isoja lonkoja, ne laskeutuivat alaspäin. Minulle tuli tunne, että tulossa on hirmumyrsky. Juuri silloin lähtivät vanhanaikaiset vankkurit liikkeelle. Tuli miehiä, jotka nostivat hirmuisella kiireellä lyhteitä vankkureille, leikattua viljaa, pilvien alla, tuulessa, mustien pilvien alla.

Elikkä itse olen aina mieltänyt sen suomalaisittain katsoen venäläiseen myrskyyn, joka uhkaa Suomen turvallisuutta. Mutta tässä hetkessä kun USA on tositoimin uhkaamassa Pohjois-Koreaa, niin sekin suunta on kyllä toki näkyyn verraten ihan looginen.

Sen sijaan kun ottaa norjalaisnaisen näyn 1968 ja kysyy onko tämä nyt yllättävä suunta, josta sota alkaisi, niin ei todellakaan ole yllättävä, sillä eihän siellä ole muuta ollutkaan kuin lyhyitä yhteenottoja ja sodalla uhkaamista.

Joka tapauksessa meidän näyt ja unet ovat vajavaisia ja siksi meidän pitää vaan säilyttää objektiivinen katse, kunnioittaa profetiaa mutta tietyllä varauksella, kuten Paavali asian hyvin kertoi.

Pohjois-Korean tämän hetken tilanne näyttää juuri siltä miten Niilo Ylivainio sen kertoi, ”tuuli nousi, idästä, toi synkkiä pilviä, isoja lonkoja, ne laskeutuivat alaspäin. Minulle tuli tunne, että tulossa on hirmumyrsky”.

Tämä on odotettavissa juuri ennen vanhojen vankkurien tulemista ja nisun keräämistä aittaan.

Jokavuotinen kevään kynnyksellä tapahtuvan Omerin laskennan kohdalla on nimenomaan morsiamen ylösotolle se kaikkein todennäköisin hetki, juuri kesän kynnyksellä.

Tämä kaikki lausutaan Laulujen laulu 2:10-13 jakeissa selkeästi rakkausrunon muodossa ja kuinka kuvaavasti, Israelin kuningas Daavidin pojan lausumana. Ei siis voisi olla paremmin yhtäläisyyttä Jeesukselle, joka kutsuu morsiantaan:

Rakkaani lausuu ja sanoo minulle: ”Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule. Sillä katso, talvi on väistynyt, sateet ovat ohitse, ovat menneet menojaan. Kukkaset ovat puhjenneet maahan, laulun aika on tullut, ja metsäkyyhkysen ääni kuuluu maassamme. Viikunapuu tekee keväthedelmää, viiniköynnökset ovat kukassa ja tuoksuavat. Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule.

Tuossa on merkityksellinen sana MAASSAMME. Morsian ei ole Israel, joten jokin muu maa se on. Noh, Suomihan on monella tavalla verrattavissa Israeliin. Esimerkiksi siksi että Suomessa on viisinkertainen määrä erilaisia herätysliikkeitä koko maailman toiseksi suurimpaan kristilliseen maahan, Ruotsiin verrattuna. Tämä jo kertoo paljon mistä maasta on kyse.

No ristilippumme väri Suomessa on sama kuin Israelin ja kun ne pannaan päällekkäin, ne täydentävät toinen toistaan muodostamalla yhdessä kolmen ristin muodostelma, jossa keskimmäisen ristin rinnan kohdalla on Daavidin tähti. Tämä yhtälö ei ole sattumaa, vaan Jumalan sanomaa siitä että Laulujen laulussa tarkoitettu morsiamen maa on Suomi.

No sitten kun hyväksymme että ko. Laulujen laulussa puhuttu maa on Suomi, sekä olemme yhdistäneet tämän näiden jakeiden sanoman morsiamen ylösottoon maassamme, niin sitten katseemme kohdistuu siihen että miten asiaa oikein tuossa kuvataan.

Siinähän sanotaan että ”sillä katso, talvi on väistynyt, sateet ovat ohitse, ovat menneet menojaan”.

Elikkä jos Omer on 5.6.2017 niin talvi ja sateet pitää kestää aika myöhään ja yhtäkkiä kaikki muuttuu, kesä tulee ja kukkaset puhkeaa. Tämä varmaan tapahtuu vain pari viikkoa aikaisemmin toukokuun loppupuolella.

Erään veljen uni oli myös merkityksellinen: Varas tuli unessa hellehattu päässä, t-paita päällä ja tällä oli aurinkolasit silmillä. Elikkä tämäkin uni viittaa jopa helteeseen saakka nousevia lämpötiloja.

Olav Rodgen näky taas kertoo ruusupensaan leikkuuajasta, jossa tämä ylösotto tapahtuu ja torimyyjät myyvät kukkia. Aika selvää kieltä siihen hetkeen kun talvi on väistynyt ja kukkaset puhkeavat maahan.

Sitten vielä tuo Vilna Gaonin profetia jostain 1700 luvulta muistaakseni. Siinä pututaan että kun te näette venäläisten valtaavan Krimin, niin silloin alkavat messiaaniset ajat ja kun näette venäläiset saavuttaneen Konstantinopolin, eli Istanbulin, niin silloin pukekaa häävaatteet päällenne, koska silloin aika on tullut.

Tässä tilannekatsaukseni kun tasan 40 päivää on vielä jäljellä!

 

Takaisin